Vasluian bãtut în Anglia si abandonat în curtea unor londonezi!

0

Loading...

NESTIRE…Un vasluian ajuns în Anglia a pus pe jar autoritãtile londoneze, dupã ce a fost gãsit beat, bãtut si cu amnezie, în curtea unui cuplu din capitala Regatului Unit. Victima a fost dusã de urgentã de acestia la spitalul “Whipps Cross” din Londra , nu înainte de a anunta politia. Dupã ce starea sa a fost stabilizatã, tânãrul a povestit medicilor cã nu îsi aminteste cum a ajuns, din Vaslui, în celãlalt capãt al Europei. O asistentã, de origine românã, a postat toatã întâmplarea pe un grup de facebook, dedicate românilor din Anglia, în speranta cã cineva îl recunoaste si îi va veni în ajutor. Internautii români nu au stat degeaba, în scurt timp acesta a fost recunoscut ca fiind Mihai Danciu din comuna Delesti, satul Albesti, lucru confirmat de consãteni si autoritãtile locale. Conform comentariilor de pe internet, doi veri ar fi mers la el, probabil pentru a-l aduce înapoi în tarã.

Un vasluian ne-a fãcut mare “cinste” pe meleagurile strãine. Plecat de mai bine de o sãptãmânã în Anglia, Mihai Danciu a ajuns, printr-o conjuncturã necunoscutã, sã zacã beat, bãtut si amnezic, în curtea unei familii. Oamenii au anuntat politia si l-au dus pe bãrbat la spitalul londonez “Whipps Cross”. Dupã ce a fost supus unor investigatii medicale, acesta a povestit medicilor ca este din Vaslui si cã nu îsi aduce aminte cum a ajuns în Anglia. Vãzându-l în aceastã situatie, o asistentã de origine românã a povestit totul pe un grup de facebook, destinat comunitãtii din Anglia, în speranta de a gãsi pe cineva care îl cunoaste pentru a-l ajuta sã ajunga acasã. “Este internat (n.r. Mihai Danciu) la Spitalul “Whipps Cross” din Londra. A fost gãsit beat si bãtut în curtea cuiva. Acei oameni au sunat la politie si l-au dus la spital. El spune cã nu cunoaste pe nimeni si cã nu îsi aminteste cum a ajuns în Regatul Unit. Se numeste Mihai Danciu si este din Vaslui. Dacã îl cunoaste cineva sã îmi trimitã mesaj în privat. Este internat la sectia unde lucrez eu”, a povestit, pe facebook, Adina Costache. Internautii vasluieni nu au stat degeaba si au dat share la povestea vasluianului, care în cele din urmã a fost identificat ca fiind din comuna Delesti, satul Albesti.

Cum a ajuns Mihan Danciu în Anglia!

Desi nu se cunoaste cum a ajuns sã zacã în curtea cuplului londonez, am aflat cã Mihai a plecat, în urmã cu aproape douã sãptãmâni, în Anglia pentru a-si gãsi un loc de muncã. Bãrbatul originar din Delesti trãieste împreunã cu concubina si cu copiii ei, în casa bunicii sale. Acesta s-a luat de mânã cu un vecin si au plecat împreunã peste hotare. Cât despre el, consãtenii sãi nu prea au avut cuvinte de laudã. “Îl stiu pe Mihai, era un bãiat bun, dar bãutura l-a stricat. Sincer, pierderi de memorie avea si fãrã sã fie bãtut, si nu mã mirã faptul cã a ajuns în situatia asta. La sprit era campion. A plecat acum douã sãptãmâni în Anglia cu un consãtean. Nu mã mir sã îl vãd si pe acela într-o situatie asemãnãtoare. Când era tânãr, era mai cuminte, dar nu prea i-a plãcut munca. Stiu cã acum trãieste cu una, care mai are copii din altã cãsãtorie, si stau în casa bunicii lui. Nici ea nu e prea gospodinã. Acum, ce pot spune. Mai are doi frati, dintre care unu e mai gospodar.”, ne-a povestit un consãtean. Din ce ne-au povestit câtiva români din Anglia, cel mai probabil, Mihai va fi trimis acasã de cãtre autoritãtile engleze, fiindu-i asigurat biletul de avion cãtre România. (Andrei Manolachi)

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/vasluian-batut-in-anglia-si-abandonat-in-curtea-unor-londonezi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.