Vaslui, vis și realitate imobiliară

0

„Blocuri noi”… și inexistente în Vaslui! Pe siteul „cauta-imobiliare.ro”, unul dintre cele mai mari și importante portaluri de profil din țară, municipiul Vaslui se evidențiază cu un adevărat vis: un cartier rezidențial nou-nouț, „mega” și „ultra”, dotat cu parcări subterane și supraterane, parcuri de joacă și magazine. Totul este de vis, cu doar o mică problemă: nu există. Amplasarea desăvârșește confuzia mai ales pentru vasluieni: pe strada Ștefan cel Mare, lângă Spitalul Județean și… Primăria Ștefan cel Mare.

Loading...

Un important site-agenție imobiliară, în aparență cât se poate de serios, provoacă imaginația și planurile de viitor ale clienților cu apartamente dintre cele mai elegante și frumoase situate într-un nou complex rezidențial din municipiul Vaslui… inexistent. „Ștefan cel Mare Rezidențial Center reprezintă cel mai nou complex rezidențial de apartamente de clasă medie-plus”, se scrie, după care sunt descrise potențialele locuințe ale vasluienilor în cele mai mici detalii.
Informațiile, dintre cele mai amănunțite, nu lasă niciun dubiu: noul cartier, în care ar putea trăi „ca-n Pampas”, sute de vasluieni, este nu numai accesibil, dar o ofertă care nu poate fi refuzată de cei care vor și pot să-și schimbe viața în modul cel mai… fablos. De la vis la realitate, însă, apar câteva mici-mari probleme…
„Ștefan cel Mare Ezidențial Center reprezintă cel mai nou complex rezidențial de apartamente de clasă medie-plus. Este un ansamblu compus din trei imobile, construit pe o suprafață de 4.800 mp”, se „precizează” pe siteul cauta-imobliare.ro.
„Ștefan cel Mare Rezidențial Center dispune de 1,2 și 3 camere distribuite pe șase nivele. Numărul total de apartamente este de aproximativ 300, cu suprafețe cuprinse între 59 și 140 mp. Fiecare imobil beneficiază de loc de parcare subteran sau suprateran”, se „detaliază” pe același important portal cu oferte asemănătoare, reale sau nu, pentru multe orașe ale țării.
Am încercat să luăm legătura cu cei care au venit cu această minunată ofertă pentru vasluieni, în speranța că vom primi informații lămuritoare, măcar pentru a ne edifica cum și de unde provine această confuzie care ar putea sâ-i inducă grav în eroare pe cei care nu cunosc municipiul Vaslui, dar ar dori, într-o anumită împrejurare, să-și mute domiciliul în reședința județului Vaslui.
Când vine vorba despre amplasarea minunatului centru rezidențial, ca locuitori ai acestor locuri, intrăm într-o confuzie totală. „Ansamblu rezidențial Ștefan cel Mare Rezidențial Center se află situat pe strada cu același nume, în imediata apropiere a Spitalului Județean, într-o zonă liniștită”. Când vine vorba despre localizarea pe harta Google pe care o oferă siteul, acesta apare lângă Primăria Ștefan cel Mare, fiind vorba despre comuna cu același nume din județul Vaslui, în chiar satul cu același nume.
Iată oferta de vis care ar putea demeni orice vasluian sau aspirant la acest statut:

„Stefan cel Mare Rezidential Center reprezinta cel mai nou complex rezidential de apartamente de clasa medie-plus. Este un ansamblu compus din trei imobile, construit pe o suprafata de 4.800 mp.

Stefan cel Mare Rezidential Center dispune de 1, 2 si 3 camere distribuite pe sase nivele.
Numarul total de apartamente este de aproximativ 300, cu suprafete cuprinse intre 59 si 140 mp.
Fiecare imobil beneficaza de loc de parcare subteran sau suprateran.

In cadrul ansamblului vor fi amenajate: o gradinita, spatii de joaca si magazine proprii.
Stefan cel Mare Rezidential Center – apartamente
Apartamente 1 camera, tip 1
suprafata construita: 47,25 mp
suprafata utila: 38,01 mp
suprafata construita totala: 51,50 mp

Apatamente 1 camera, tip 2
suprafata construita: 42,08 mp
suprafata utila: 34,49 mp
suprafata construita totala: 45,86 mp

Apartamente 2 camere, tip 1
suprafata construita: 66.08 mp
suprafata utila: 55.08mp
suprafata construita totala: 72.02 mp

Apartamente 2 camere, tip 2
suprafata construita: 56.81 mp
suprafata utila: 47.27mp
suprafata construita totala: 61.92 mp

Apartamente 3 camere, tip 1
suprafata construita: 85.61 mp
suprafata utila: 72.00 mp
suprafata construita totala: 93.34 mp

Apartamente 3 camere, tip 2
suprafata construita: 85.61 mp
suprafata utila: 72.00 mp
suprafata construita totala: 93.31 mp

Stefan cel Mare Rezidential Center – localizare
Ansamblul rezidential Stefan cel Mare Rezidential Center se afla pe strada cu acelasi nume, in imediata apropiere a Spitalului Judetean; intr-o zona linistita”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.