16 C
Vaslui
16 septembrie, 2024

Vaslui: Patru persoane, rănite după ce un autoturism s-a răsturnat/ Între victime, un copil de un an

astăzi, 19:28

Patru persoane, între care un copil de un an, au fost rănite, joi după-amiază, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat pe un drum din judeţul Vaslui. Primele evaluări medicale arată că victimele au diverse traumatisme, însă starea lor este stabilă.

Accidentul s-a produs între localităţile vasluiene Buhăieşti şi Căntălăreşti, unde şoferul unui autovehicul, în care se aflau cinci persoane, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar maşina s-a răsturnat. Unul dintre ocupanţi a rămas încarcerat în autovehicul, ceilalţi reuşind să iasă.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, patru victime au fost duse la spital. Este vorba despre o fetiţă de un an şi trei femei, cea mai vârstnică având 68 de ani.

”Acestea prezentau diverse contuzii şi traumatisme, dar sunt conştiente şi stabile hemodinamic şi respirator”, a declarat medicul Dan Ungureanu de la Serviciul de Ambulanţă Vaslui.

La locul accidentului au intervenit trei ambulanţe, dintre care două de la SAJ şi una de la ISU.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/vaslui-patru-persoane-ranite-dupa-ce-un-autoturism-s-a-rasturnat-intre-victime-un-copil-de-un-an-1922402829552024081921716728

Ultimă oră

Același autor