16 C
Vaslui
8 septembrie, 2024

Vaslui: Incendiu provocat de explozia unei butelii cu GPL. O persoană a fost rănită

astăzi, 17:54

Un bărbat a fost rănit, duminică, după ce a încercat să verifice, folosind flacără deschisă, o butelie încărcată cu gaz petrolier lichefiat (GPL), iar butelia a explodat. Deflagraţia a fost urmată de un incendiu care a cuprins locuinţa victimei.

Incidentul s-a produs duminică după amiază, într-o locuinţă din satul Costeşti, comuna vasluiană Costeşti.

”Din primele informaţii, un bărbat a încercat să verifice o butelie încărcată cu GPL, folosind flacără deschisă. A avut loc o deflagraţie urmată de izbucnirea unui incendiu. La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 43 ani, care a suferit arsuri de gradele I şi II la nivelul membrelor inferioare, imobilul fiind cuprins de flăcări”, informează ISU Vaslui.

. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Bărbatul a primit la faţa locului primul ajutor medical calificat, după care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

La locul incendiului au intervenit Detaşamentul de pompieri Vaslui cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă, dar şi o autosanitară de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vaslui.

Sursa: https://www.news.ro/stirile-zilei/vaslui-incendiu-provocat-de-explozia-unei-butelii-cu-gpl-o-persoana-a-fost-ranita-1922405402002024061721614889

Ultimă oră

Același autor