16 C
Vaslui
8 septembrie, 2024

Vaslui: Bărbat rănit, după ce şi-a prins mâna într-un utilaj pentru formarea baloţilor de paie / A fost transportat la spital

ieri, 20:15

Un bărbat de 41 de ani din judeţul Vaslui a fost rănit, luni, după ce şi-a prins mâna într-un utilaj pentru formarea baloţilor de paie. A fost scos de cătr epompieri şi a fost transportat la spital.

”Secţia de pompieri Huşi a intervenit cu o ambulanţă SMURD tip B2 (echipaj de prim ajutor), o autospecială pentru deblocare/descarcerare şi echipaje specializate, pentru salvarea unui bărbat care şi-a prins braţul într-o balotieră din localitatea Văleni, comuna Pădureni. La intervenţie a participat şi un echipaj care încadra o ambulanţă aparţinând SAJ Vaslui”, a transmis, luni seară, ISU Vaslui.

Sursa citată a precizat că a fost găsit un bărbat care avea braţul blocat într-un dispozitiv pentru formarea baloţilor de paie.

”Bărbatul în vârstă de 41 de ani prezenta multiple traumatisme ale membrului superior drept, fiind conştient şi cooperant. După extragerea victimei, aceasta a fost evaluată şi i s-a acordat primul ajutor”, a mai transmis ISU Vaslui.

Ulterior, bărbatul a fost transportat de echipajul ambulanţei SAJ Vaslui către o unitate medicală de specialitate.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/vaslui-barbat-ranit-dupa-ce-si-a-prins-mana-intr-un-utilaj-pentru-formarea-balotilor-de-paie-a-fost-transportat-la-spital-1922401522392024072021678596

Ultimă oră

Același autor