16 C
Vaslui
8 septembrie, 2024

UPDATE – Vaslui: Muncitor care făcea lucrări pe un drum european, în stare gravă după ce a fost lovit de un autovehicul înamtriculat în Ucraina / Bărbatul nu s-ar fi asigurat la traversarea drumului

vineri, 16:48

Un bărbat care făcea lucrări pe drumul european 581, în judeţul Vaslui, a fost grav rănit în urma unui accident rutier. Muncitorul făcea parte dintr-o echipă şi a suferit multiple fracturi şi traumatisme după ce a fost călcat de o maşină, el fiind găsit în stare critică de către echipajul medical trimis la locul accidentului.

– Accidentul a avut loc pe raza comunei Banca din judeţul Vaslui. Victima este un bărbat de 59 de ani, care a fost lovit de un autoturism înmatriculat în Ucraina.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că primele date de la locul accidentului arată că muncitorul nu s-a asigurat în momentul în care a vrut să traverseze Drumul european.

ŞTIREA INIŢIALĂ

– „Accident rutier pe E581 la intersecţia cu drumul spre Mitoc. Pieton (lucrător la drumuri) lovit / călcat de maşină. A fost trimisă o ambulanţă SAJ C2 cu medic din substaţia Bârlad. Victima a fost găsită inconştientă în stare critică, instabil hemodinamic şi respirator. A fost stabilizat la locul accidentului, intubat şi ventilat mecanic şi transport la Spitalul Bârlad”, anunţă oficialii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Conform acestora, muncitorul făcea parte dintr-o echipă care lucra pe drumul european.

Evaluarea preliminară făcută de către cadrele medicale de la ambulanţă arată că bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral, traumatism de umăr drept, traumatism de bazin, fractură închisă femur drept şi fractură deschisă gamba stângă.

Sursa: https://www.news.ro/social/update-vaslui-muncitor-care-facea-lucrari-pe-un-drum-european-in-stare-grava-dupa-ce-a-fost-lovit-de-un-autovehicul-inamtriculat-in-ucraina-barbatul-nu-s-ar-fi-asigurat-la-traversarea-drumului-1922404805002024071621656624

Ultimă oră

Același autor