Ştefan Popa este acuzat de autorităţile judiciare germane că pe 5 aprilie 2016, a pătruns în clădirea unui parc de distracţii situat în localitatea Eisenberg, prin escaladarea unei ferestre şi spargerea unui panou şi a sustras din interiorul a 6 maşini de jocuri suma de 5.000 euro. După ce ar fi comis faptai, bărbatul a revenit în România, în oraşul natal.

Loading...

Pe 11 septembrie, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, cu sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale Vaslui l-au identificat pe bărbatul acuzat de spargerea dată în parcul de distracţii din Eisenberg pe raza municipiului Bârlad şi au dispus reţinerea pentru 24 de ore. 

Astăzi, bărbatul reţinut a fost condus la Curtea de Apel Iaşi cu propunere de a se lua măsura arestării provizorii pentru 15 zile, urmând ca în această perioadă sa fie prezentat mandatul european de arestare în vederea predării persoanei autorităţilor judiciare germane. Judecătorii au admis propunerea de arestare provizorie, urmand ca în următoarele 15 zile să fie prezentat mandatul european de arestare, tradus în limba română.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/vaslui/unde-ascundea-roman-acuzat-dat-spargere-intr-un-parc-distractii-germania-1_59b7fa1b5ab6550cb8199dc8/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.