13.4 C
Vaslui
2 mai, 2024

Una din cele mai cunoscute asistente de la Ambulanța Huși, felicitată de colegi, la ceasul pensionării

4 minute ago

COLEGIALITATE… Un gest frumos, de colegialitate și recunoștință, a fost făcut astăzi de colectivul Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Vaslui, pentru asistenta medicală, Lorica Munteanu, colega din cadrul substației Huși, care, de acum înainte, va fi la pensie. Au fost ani întregi de muncă desfășurată împreună, în cadrul acestui serviciu public extrem de important și de solicitant, unde priceperea și devotamentul profesional al asistentei Munteanu, au contribuit din plin la nenumărate intervenții reușite, când pacienți în stare critică au fost salvați.

„Orice sfârșit reprezintă un nou ȋnceput. După mulți ani petrecuți la Serviciu de Ambulanță Județean Vaslui, colega noastră, Lorica Munteanu, asistentă medicală în cadru substației Huși, trece azi în categoria pensionarilor. Va lăsa activitatea de la ambulanță pentru plimbările prin parc alături de familie. Ȋn urma ei rămân multitudinea de pacienți cǎrora le-a fost de ajutor, mulțumirile colegilor și un lung șir de aplauze!

Ȋi dorim multă sănătate, o pensie îndelungată și zile cât mai senine! La multi ani!”, a fost mesajul transmis de reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui, alături de câteva imagini în care Lorica Munteanu se află în mijlocul colegilor săi, în intervenții care, de cele mai multe ori, au salvat vieți.

Sursa: https://www.vremeanoua.ro/una-din-cele-mai-cunoscute-asistente-de-la-ambulanta-husi-felicitata-de-colegi-la-ceasul-pensionarii/

Ultimă oră

Același autor