16 C
Vaslui
16 septembrie, 2024

Un tânăr din Vaslui a semnat un document, dar acum are 1,5 milioane lei datorie la stat și este executat silit

Un tânăr de 23 de ani din Vaslui a primit de la ANAF o înștiințare că datorează statului 1,5 milioane de lei și că este executat silit. Totul, doar pentru că Marian Cosmin Federeciuc a semnat o hârtie, relatează publicația

Federeciuc lucrează la o firmă din industria cărnii din Vaslui și are un salariu de circa 3.000 de lei. ANAF i-a înștiințat angajatorul că de acum înainte trebuie să-i oprească din salariu 1000 de lei lunar.

Federeciuc a crescut o perioadă într-un centru al DGASPC Botoșani. Naiv și de bună-credință, acesta a fost victima unui bărbat care i-a promis că îl ia asociat într-una din firmele sale și că asigură un loc de muncă. Așa-zisul om de afaceri l-a pus pe tânăr, în 2021, să semneze o serie de acte. Tânărul a semnat tot și a primit și cei 500 de euro pe care omul i-a dat drept avans pentru viitoarele sale venituri. Din acel moment însă, nu l-a mai văzut pe individ, așa că s-a angajat la o firmă din Vaslui.

După 3 ani, Federeciuc a aflat de la organele statului că pe numele său figurează datorii uriașe la ANAF, dar și multe alte țepe date unor firme. Toate date de așa-zisul om de afaceri, dar cu documentele pe care figurează semnătura tânărului.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/un-tanar-din-vaslui-a-semnat-un-document-dar-acum-are-15-milioane-lei-datorie-la-stat-si-este-executat-silit-2905623

Ultimă oră

Același autor