Un polițist din județ care a provocat, miercuri, un accident cu mașina de serviciu, a fost sancționat de către colegii săi doar cu trei puncte penalizare, fără însă nici un leu amendă. În schimb, agentul va fi cercetat administrativ de către superiori, având în vedere că a avariat o autospecială a Poliției.

Loading...

Polițist să fii, noroc să ai sau, mai bine spus, tolerat să fii. Este cazul unui agent din județul Vaslui care în momentul de față conduce un post comunal de poliție. Aflat în trafic cu mașina de serviciu, singurul polițist care desfășoară activitate la Postul Albești a provocat un accident pe drumul național DN 24, la aproximativ 7 km de municipiul Vaslui. În fapt, agentul nu a păstrat distanța regulamentară față de o mașină aflată în fața sa și a intrat în plin în aceasta cu autospeciala de poliție pe care o conducea pe raza localității Băcăuani. În urma impactului, cele două autoturisme au fost avariate, fără a exista, din fericire, persoane rănite. Însă, chiar dacă polițistul a avariat mașina de serviciu și a încălcat Codul Rutier, colegii săi nu s-au îndurat să-i ia vreun leu din salariul recent majorat de guvern, fiind ”aspru” pedepsit cu câteva puncte penalizare.

Agentul a fost sancționat cu avertisment și trei puncte penalizare pentru nerespectarea distanței regulamentare în mers față de autoturismul care circula în fața sa”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Toporăscu.

În schimb, polițistul de la Albești nu va scăpa de cercetarea administrativă dispusă de către conducerea Inspectoratului de Poliție Vaslui, având în vedere că a avariat mașina de serviciu. (Ionuț PREDA)

comments

Sursa: http://estnews.ro/2017/10/12/gata-un-politist-care-provocat-un-accident-cu-masina-de-serviciu-sanctionat-doar-cu-avertisment-de-catre-colegii-sai/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.