11.2 C
Vaslui
25 aprilie, 2024

Un nou accident foarte grav. Plan roşu de intervenţie la Vaslui: Update: 3 morţi, 2 copii în stare critică şi 5 răniţi

Un accident rutier cu multiple victime s-a produs, luni seară, în judeţul Vaslui, fiind activat Planul Roşu de Intervenţie. ISU Vaslui intervine, luni seară, în localitatea Popeni, comuna Zorleni (ieşirea spre Murgeni).

12 iul. 2022, 19:50

5 poze |

UPDATE. În accidentul tragic, petrecut aseară pe rază localițățîi Popeni, comună Zorleni, au murit trei persoane (șoferul, de 32 de ani și două fetițe de 5 și, respectiv, 2 ani), iar alte 9 victime sunt în stare gravă la spitalele din Bârlad și Iași. Acest bilanț cumplit a înmărmurit un oraș întreg. Toți ocupanții mașinii care s-a izbit violent de camion erau din Murgeni.

UPDATE : Accident grav în localitatea Popeni (DN24A), bilanț victime:

– 1 copil de 3 ani decedat;

– 1 adult decedat;

– 1 copil de 3 ani inconștient – cod roșu;

– 1 copil de 4 ani inconștient – cod roșu;

– 5 adulți conștienți – cod galben;

– 2 adulți – cod verde.

UPDATE: Accident foarte grav în Vaslzui: Se estimează a fi 8 victime dintre care 4 decedate. A fost activat Planul Roșu. Primele evaluari: 4 decedati, 2 cod rosu (în stop cardiorespirator) și 5 cod galben, printre care și încarcerați. S-au alocat o autospecială TIM, 4 autospeciale EPA, o auto de descarcerare si 4 ambulante SAJ – 3 de tip B șI una de tip C.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este oprit pe DN 24A Bârlad – Murgeni, în zona localității Zorleni, județul Vaslui, din cauza unui accident în care au fost implicate un autotren, un atelaj hipo și un autoturism.

În urma coliziunii au rezultat nouă victime, dintre care două decedate. La fața locului se desfășoară intervenția medicală de urgență, urmând să se efectueze cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

„Se intervine cu o autospecială pentru descarcerare, cinci ambulanțe SMURD (o ambulanță TIM și patru ambulanțe EPA) și patru ambulanțe aparținând SAJ Vaslui (trei ambulanțe tip B și o ambulanță tip C)”, a precizat Marius Stanciu, purtător de cuvnt al

Tot un microbuz din Vaslui, implicat în teribilul accident din Ungaria VIDEO

Două persoane au decedat într-un accident în care a fost implicat un microbuz românesc și alte două vehicule, pe DN 42 din Ungaria, la 20 de kilometri distanță de Oradea. Microbuzul, înmatriculat în județul Vaslui, era condus de Ovidiu Onofrei, în vârstă de 40 de ani, din comuna Todirești. Acesta făcea curse regulate România-Anglia, iar duminică se întorcea acasă, împreună cu alți șase pasageri. Pe raza localității Berettyoujfalu, conducătorul microbuzului s-a trezit pur și simplu cu un tractor în față, care nu era semnalizat corespunzător. Pentru a evita impactul, vasluianul a tras stânga de volan și a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal de o dubă care venea din față. În urma impactului, două persoane au decedat pe loc. Este vorba despre Ioan D., în vârstă de 56 de ani, din județul Vaslui și de pasagerul aflat pe scaunul din dreapta față al dubei. Conducătorul auto al microbuzului a fost internat cu răni grave la Spitalul din localitatea Berettyoujfalu.

Printre celelalte 5 persoane rănite, pasageri ai microbuzului, se regăsește un bărbat din Vulturesti, în vârstă de 30 ani și o femeie din Vaslui (31 ani), care era împreună cu copilul. Femeia și minorul au suferit leziuni la craniu și la membrele inferioare și au fost transportați la spitalul din Kenezy din Debrecen, alte două la spitalul din Karcag, iar cinci la spitalul din Berettyoujfalu.

Sursa: https://www.romaniatv.net/un-nou-accident-foarte-grav-plan-rosu-de-interventie-la-vaslui-4-morti-si-8-raniti_6652818.html

Ultimă oră

Același autor