13.3 C
Vaslui
30 aprilie, 2024

Un hușean de 36 de ani, cu afecțiuni psihice, a dispărut de la domiciliu. Cei care au informații despre el sunt rugați să sune la 112!

APEL… Astăzi, 17 aprilie 2024, Poliția Municipiului Huși a fost sesizată cu privire la faptul că Gheorghiu Mihai Alexandru, din municipiul Huși, județul Vaslui, în vârstă de 36 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu, la data de 16 aprilie 2024, și nu a mai revenit sau contactat membrii familiei sale. Persoana dispărută este diagnosticată cu mai multe afecțiuni de natură psihică și are următoarele semnalmente: constituție atletică, înălțime 1.75 metri, greutate 75 de kilograme, păr șaten, tuns scurt și ochi căprui. În prezent, polițiștii desfășoară activități specifice în vederea depistării persoanei dispărute. „Dacă ați văzut această persoană sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați 112”, este apelul făcut de reprezentanții IPJ Vaslui.

Sursa: https://www.vremeanoua.ro/un-husean-de-36-de-ani-cu-afectiuni-psihice-a-disparut-de-la-domiciliu-cei-care-au-informatii-despre-el-sunt-rugati-sa-sune-la-112/

Ultimă oră

Același autor