de Mihaela NICULESCU

Loading...

Un bărbat de 65 de ani, din localitatea Blăgești, a fost adus cu ambulanța pe 1 octombrie într-o stare deosebit de gravă, după ce a fost bătut cu sete de un consătean mai tânăr cu 20 de ani decât el. Cazul fiind unul destul de complicat a fost direcționat către un spital din Iași.

„Pacientul din Blăgești a fost diagnosticat cu hemotorax bilateral, penumotorax bazal stâng, cu fracturi la trei coaste, cu fracturi de claviculă și de omoplat. Starea victimei unei agresiuni fizice puternice era destul de gravă, de aceea medicii bârlădeni au optat pentru trimiterea pacientului la secția de Chirurgie toracică a unui spital ieșean”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, reprezentantul spitalului în relația cu mass – media.

Se pare că bărbatul băuse prea mult pe 30 septembrie, chiar de ziua lui și a continuat și în ziua următoare, până pe la amiază când pe fondul consumului de alcool a apărut o altercație între el și partenerul său de pahar.

„Pe numărul de urgență 112 a fost primit un apel pe 1 octombrie, la ora 15:30 minute, în urma căruia s-a deplasat la domiciliul indicat un echipaj al poliției, care a constatat că bărbatul de 65 de ani fusese victima unei agresiuni fizice. În urma anchetei făcute a fost identificat agresorul, pe numele acestuia întocmindu-se dosar penal pentru lovire și alte violențe”, a declarat Silvia Manta, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Cel care a sunat la 112 a fost chiar fiul victimei, o persoană fără ocupație, ca de altfel și victima. Ambii sunt recidiviști, nu au venit, trăiesc într-un bordei din mila oamenilor, joacă destul de des poker, iar când primesc bani îi dau pe băutură.

comments

Sursa: http://estnews.ro/2017/10/03/un-barbat-din-blagesti-primit-de-ziua-lui-o-bataie-care-l-bagat-spital/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.