Caz revoltător în Simila, acolo unde o fată de 15 ani trebuie să trăiască în continuare în aceeași casă cu tatăl său care ar fi abuzat-o atât sexual cât și fizic. Bărbatul a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore și prezentat la Parchet, însă procurorii au dispus cercetarea sa în stare de libertate, ceea ce înseamnă că poate locui în continuare sub același acoperiș cu victima. Cer

Loading...

etările au început în acest caz după ce fata s-a dus la Postul de Poliție Zorleni și le-a arătat oamenilor legii că a fost bătută cu biciul de către tatăl său pe motiv că nu ar vrea să muncească în gospodărie. Mai mult decât atât, în timp audierilor, copila le-a mărturisit polițiștilor că, vara trecută, ar fi fost și violată de către bărbat. În consecință, oamenii legii au luat imediat o măsură preventivă față de tatăl fetei, fiind anunțată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui, având în vedere abuzurile la care a fost supusă copila.

În cursul zilei de astăzi (n.r.-marți), se va face o evaluare psiho-socială a cazului. În funcție de rezultatul anchetei, se vor dispune măsurile care sunt în interesul superior al minorului”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui, Irina Cîmpeanu.

Bărbatul, care mai are acasă alți 11 copii, este cercetat acum de către polițiști pentru viol și violență în familie.Vom reveni.

comments

Sursa: http://estnews.ro/2017/10/17/ultima-ora-adolescenta-de-15-ani-din-simila-batuta-cu-biciul-si-violata-de-catre-tatal-sau/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.