TUPEU MAXIM: Circulã de luni de zile fãrã permis auto, are circa zece dosare penale si este liber!!!

0

INCREDIBIL Un comunicat sec al IPJ Vaslui bagã spaima în vasluieni: un individ de 22 de ani, Cristi Racovitã, din comuna Blãgesti, circulã de luni de zile cu masina personalã, fãrã a avea permis de conducere! Are dosare penale întocmite de politistii de prin toatã zona adiacentã Bârladului: Pogana, Murgeni, Fãlciu, Bârlad. Acum câteva zile, politistii rutieri din Bârlad l-au retinut iarãsi pe Cristi Racovitã, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe drumurile publice fãrã a poseda permis de conducere. Pe numele acestuia, Parchetul Bârlad a dispus mãsura controlului judiciar.

Loading...

O infractiune care initial pãrea una banalã, s-a transformat într-un cosmar pentru pietoni si politisti. La sfârsitul sãptãmânii, politistii Postului de Politie Zorleni, în timpul exercitãrii atributiilor de serviciu, l-au identificat în trafic pe Cristi Racovitã , în vârstã de 22 de ani, din comuna Blãgesti. Acesta conducea autoturismul pe D.N. 24 A, pe raza localitãtii Zorleni, desi nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Politistii au întocmit pe numele acestuia dosar de cercetare penalã sub aspectul sãvârsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice de cãtre o persoanã care nu posedã permis de conducere. „Anterior comiterii acestei fapte, R. Cristi a mai fost identificat de politisti de alte patru ori, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza municipiului Bârlad si comunelor limitrofe, fãrã a poseda permis de conducere. Tânãrul a fost retinut de cãtre politisti pentru o perioadã de 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei mãsuri preventive. Fatã de acesta a fost dispusã mãsura controlului judiciar”, mentioneazã Silvia Manta, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. „Cred cã individul, care este clar pericol social, trebuie sã comitã un accident rutier grav, eventual sã moarã un magistrat, ca sã ajungã unde îi este locul, la închisoare, cã altfel nu se mai poate”, a spus, cu nãduf, un politist bârlãdean.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/tupeu-maxim-circula-de-luni-de-zile-fara-permis-auto-are-circa-zece-dosare-penale-si-este-liber

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.