Tudor Polak, președinte PNL municipiul Vaslui: Transurb încotro?!

0

De la bun început, țin să îl felicit pe domnul Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui, pentru Planul de mobilitate urbană durabilă a municipiului Vaslui, prin intermediul căruia se vor atrage investiții masive atât în extinderea și îmbunătățirea rețelei de transport public, în infrastructura rutieră, cât și în achiziționarea de troleibuze. Partidul Național Liberal va susține întotdeauna investițiile menite să îmbunătățească calitatea vieții în Vaslui.
Remarc în schimb, cu îngrijorare, situația de la SC Transurb SA, societate aflată într-o degringoladă prelungită, situație alimentată și de demisia domnului Ovidiu Mihalache la mai puțin de o lună de la numirea sa în funcția de președinte al Consiliului de Administratie. Săptămâna trecută, SC Transurb SA a preluat în administrare investiții în valoare totalã de aproximativ 13.700.000, mai exact terminalul intermodal situat pe strada Decebal si liniile electrificate.
Doresc să atrag atenția că investițiile care vor urma sunt mult mai mari! Spre exemplu, 18 troleibuze noi costă aproximativ 45.000.000 de lei. Mă întreb dacă actuala conducere a SC Transurb SA are capacitatea necesară să managerieze o astfel de investiție.
Nu vreau să fiu ipocrit. Știu că, politic vorbind, conducerea SC Transurb SA este evaluată de Consiliul Local Vaslui, for în care, din păcate, PNL are doar 4 consilieri locali iar PSD o majoritate confortabilă. Mai știu că, întâmplător sau nu, doamna director al SC Transurb SA, Mariana Plăcintă, este fosta șefă de cabinet a doamnei senator Doina Silistru. În sfârșit, știu sau cel puțin vreau să cred că un partid atât de mare cum este PSD are cu siguranță la îndemână resursa umană care să permită ocuparea acestui post exclusiv pe criterii de competență. Iată de ce îmi exprim speranța că domnul primar Vasile Pavăl va identifica un specialist capabil să gestioneze cu profesionalism ambițiosul program de dezvoltare a cărui piesă centrală este SC Transurb SA. Dacă nu va acționa în acest sens, toate eventualele nerealizări sau eșecuri care vor urma îi vor aparține în mod direct.

Loading...

Președintele Organizației Municipale PNL Vaslui,

Tudor Polak

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.