fbpx
0.8 C
Vaslui
duminică, 4 decembrie, 2022

Tudor Polak: ”Pentru PNL, dezvoltare locală înseamnă reconstrucție națională!

Tudor Polak, președintele Organizației Municipale PNL Vaslui și candidat al partidului pentru Camera Deputaților, a prezentat principalele elemente ale Programului de Guvernare propus de PNL. Un capitol extrem de important al acestui program se referă la Dezvoltarea locală, pe care candidatul liberal la Camera Deputaților o așează în relație directă cu un demers obligatoriu, Reconstrucția națională.

Loading...

”Ca de fiecare dată în Istorie, Partidul Național Liberal este primul chemat să ofere soluții în momente de criză. Contextul este dramatic: traversăm o pandemie cu efecte în toate păturile societății. Sunt afectate economia, piața forței de muncă, nivelul de trai al românilor, sănătatea noastră, a tuturor. Felul în care gestionăm acum această criză se va reflecta în măsurile pe care le vom adopta în perioada post-pandemie. Iată de ce specialiștii care au lucrat la Programul de guvernare au elaborat un document care răspunde atât provocărilor prezentului, cât și așteptărilor viitorului. Este, o spunea și premierul Ludovic Orban, un apel național pentru o cauză națională, pentru că vizăm implementarea unui amplu plan de reconstrucție națională”, a subliniat candidatul PNL Vaslui la Camera Deputaților, Tudor Polak.

”Astfel, viziunea Partidului Național Liberal pentru Dezvoltarea locală propune intervenții masive în toate infrastructurile. Propunem modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal; modernizarea drumurilor județene și locale, precum și construirea unor noi drumuri, acolo unde este necesar; modernizarea și construirea de unități de învățământ; extinderea și modernizarea rețelelor de gaze naturale; dezvoltarea și modernizarea infrastructurii de sănătate și protecție socială; realizarea cadastrului sistematic”, a arătat candidatul PNL Vaslui la Camera Deputaților.

”Alegerea pe care o vom face pe 6 decembrie nu este dificilă, dar este decisivă. Alegem să dezvoltăm România, aplicând Programul de dezvoltare propus de PNL, sau alegem stagnarea și furtul din banul public? Cred că avem răspunsul la această întrebare. Cetățenii au arătat, în repetate rânduri, că au încredere în măsurile propuse de Guvernul PNL, care au ajutat România să treacă prin această perioadă dificilă. Dacă dorim în continuare o dezvoltare sustenabilă, pe 6 decembrie, vom oferi acestei țări un guvern liberal”, a mai spus Tudor Polak, candidatul PNL Vaslui la Camera Deputaților.

Obiective de dezvoltare urbană sustenabilă și de valorificare a resurselor de patrimoniu, cu aplicabilitate locală:

– Elaborarea, aprobarea și implementarea unor strategii locale privind gestionarea inteligentă a traficului și siguranța rutieră, cu scopul de a promova transportul public în comun de călători și a asigura un management corespunzător al riscului de accidente rutiere;

– Consolidarea capacității de implementare a proiectelor de investiții cu finanțare din fonduri externe nerambursabile prin promovarea parteneriatelor între autoritățile publice locale de la nivel județean cu cele de la nivel local;

– Valorificarea patrimoniului cultural de interes local pentru creșterea gradului de atractivitate a localităților urbane și pentru îmbunătățirea standardelor de locuit la nivelul populației, precum și valorificarea potențialului de creștere economică a localităților urbane cu impact asupra ameliorării situației economice a acestora în situații de criză.

- Advertisement -
Loading...

Social Media

11,902FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
13CititoriConectați-vă

Robo Știri