Trei persoane au fost reținute de polițiștii Secției 2 de Poliția Rurală Vaslui pentru comiterea de infracțiuni de furt și tâlhărie. O persoană a fost arestată preventiv, iar celelalte două au fost prezentate ieri în fața organelor judiciare, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Loading...

Trei tineri în vârstă de 20, 21 și 24 de ani, din comuna Cozmești, au pătruns fără drept în locuința unui bărbat din satul Fâstâci, comuna Cozmești, l-au lovit și i-au sustras 250 de lei. Pe 8 octombrie tânărul de 24 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Ulterior, pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Vaslui l-au reținut miercuri pe tânărul de 21 de ani bănuit de comiterea faptei, iar ieri l-au prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive. Polițiștii continuă activitățile de investigații pentru depistarea tânărului de 20 de ani, care în prezent se sustrage cercetărilor.

De asemenea, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Negrești au reținut un bărbat de 30 de ani, din orașul Negrești, bănuit de comiterea infracțiunii de furt. Acesta a pătruns miercuri seară, fără drept, în locuința unui bărbat din orașul Negrești și i-a sustras o sobă metalică și o bicicletă. Bărbatul a fost reținut 24 de ore, iar ieri a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive. (G.P)

comments

Sursa: http://estnews.ro/2017/10/20/gata-tineri-retinuti-pentru-furt-si-talharie/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.