Polițiștii de frontieră de la Berezeni au depistat, marți, trei minori din Republica Moldova, care au trecut înot Prutul în România cu intenția de a ajunge în municipiul București.

Loading...

“Deoarece cele trei persoane de sex masculin nu aveau documente de identitate asupra lor, acestea au fost duse la sediul instituției pentru cercetări. În urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt cetățeni moldoveni, minori, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani. Persoanele în cauză au trecut râul Prut înot, pe direcția localității Leova, Republica Moldova, cu intenția de a ajunge la București”, a declarat inspector principal de poliție Irina Mirică, purtător de cuvânt al STPF Vaslui.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. În baza Acordului de Readmisie încheiat între România și Republica Moldova, cei trei minori au fost predați autorităților de frontieră ale statului vecin pentru continuarea cercetărilor. (G.P)

comments

Sursa: http://estnews.ro/2017/09/07/trei-tineri-din-republica-moldova-au-incercat-sa-intre-ilegal-romania-trecand-prutul-inot/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.