Un bãrbat de 42 de ani se zbate între viatã si moarte dupã ce s-a certat cu fratele sãu, de 50 de ani. Dupã ce au bãut bine, cei doi au ajuns la ceartã si cel mic s-a trezit cã fratele mai mare îl ia la bătaie cu o cârjă, apoi a scos un cuţit, cu care a încercat să-i ia gâtul.

Loading...

Bãrbatul a spus anchetatorilor cã s-a certat cu fratele sãu mai mare, de 50 de ani, care locuieste cu el în aceeasi casã. Fratele agresor are si o problemã locomotorie si foloseste o cârjã, cu care, dupã ce s-au ametit bine cu alcool, l-a luat pe fratele sãu la bãtaie, pentru cã cel mic, de 42 de ani, l-a înjurat. L-a amenintat cã îl omoarã, i-a pus cârja la gât si a scos un cutit cu care i-a retezat gâtul. Acum, agresorul este acuzat de procurorii criminalisti de tentativã de omor, pentru cã medicii bârlãdeni au specificat foarte clar cã lui Costel Popa i-a fost pusã viata în pericol, rana fiind doar la 1 cm de vena jugularã.

Agresorul este cercetat în libertate pentru infractiunea de tentativã la infractiunea de omor.Observator.tv

 

 

Sursa: http://jurnalul.ro/stiri/locale/tragedie-in-vaslui-un-barbat-a-fost-batut-si-injunghiat-de-fratele-mai-mare-pentru-ca-l-a-injurat-756181.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.