TEROARE LA FEDESTI: BÃRBAT TÂLHÃRIT SI BÃTUT, ÎN PRAGUL MORTII!! (FOTO)

0

Loading...

SCÃPATI DE SUB CONTROL… Oamenii din Fedesti trec prin clipe îngrozitoare, din cauza unor indivizi certati cu legea din satul Horga, comuna Epureni. Pe 19 august seara, trei tineri din Horga, adusi în sat de un alt tânãr din Fedesti, care este în „rãzboi” cu un cioban din Fedesti, l-au tâlhãrit pe Gheorghitã Bulgaru, de 40 de ani, care abia venise din Anglia. L-au bãtut îngrozitor, i-au luat portofelul în care avea 500 de lire sterline si 1000 de lei, totul a durat doar patru minute! Politia din Murgeni a venit si a deschis un dosar penal, spunând cã cei trei, care culmea, sunt sub control judicar având si alte fapte la activ, relatate pe larg de cotidianul nostru, nu sunt de gãsit! Tupeul infractorilor nu are limite. Acestia au postat pe pagina de socializare un mesaj nãucitor: „Cresteti animale cã noi vi le furãm, politia nu ne face nimic”. Oamenii din Fedesti spun cã politistii îi protejeazã, deoarece cei trei tâlhari din Horga au fost duminicã dimineatã la Politia Epureni pentru a semna în registrul cu verificãri ale celor sub control judiciar! Primarul comunei Suletea, Ciprian Tamas, a început sã strângã plângeri de la cetãtenii din Fedesti, sãtui sã fie terorizati de gasca din Horga si de cei care-i sprijinã din Fedesti. Primarul Tamas a precizat cã va merge personal cu plângerile oamenilor la IPJ Vaslui si, dacã nu se iau mãsuri, va merge mai departe la IGPR si Ministerul de Interne. Interesant este cum de judecãtorii bârlãdeni, sesizati de politisti si procurori cã cei trei, fiind sub control judiciar, comit fapte penale în continuare, mentin totusi mãsura controlului judiciar! Justitie oarbã ca la Bârlad, mai rar!

În satul Fedesti, comuna Suletea, domneste legea … pumnului si a fãrãdelegii! De ceva timp, o gascã de tineri, formatã din fratii Valentin si Dumitru Ancutei din comuna Epureni, sat Horga, si Ionut Stefanache din comuna Banca, s-a înhãitat cu fratii Vlad si Ionut Tacencu din Fedesti. Acestia s-au pus pe terorizat întregul sat Fedesti! Dacã nu vã vine a crede, vã rugãm sã cãutati pe reteaua de socializare Facebook – Adevãrul Dintre Hotiile Altora, unde tâlharii din Horga si din Fedesti se laudã cu hotiile lor si râd cu gura pânã la urechi de politisti („Politia doarme, noi furãm”; „Cresteti animale cã noi vi le furãm, politia nu ne face nimic” etc).

Tâlhãrie în vãzul lumii…

Dupã ce v-am relatat de multe ori despre bãtãile de la Fedesti, cazuri în care bãtãusii s-au ales doar cu control judicar, indiferent ce au fãcut (cã au mai multe dosare penale la activ), sâmbãtã seara, pe 19 august, un sãtean din Fedesti, Gheorghitã Bulgaru, de 40 de ani, venit din Anglia unde s-a stabilit cu sotia si copiii, a fost bãtut si tâlhãrit de toti banii pe care-i avea asupra lui: 500 de lire sterline si 1000 de lei, toatã tâlhãria durând circa patru minute. Ce s-a întâmplat ne-a relatat sotia lui Gheorghitã Butnaru, Mihalea. „Eu veneam cu sotul meu din Bârlad, de la Festivalul Casului, când am ajuns în Fedesti, în dreptul unui magazin. Sotul mi-a zis sã opresc masina ca sã dea mâna cu patronul magazinului cã pleca a doua zi în Franta. Am oprit masina si el a plecat la magazin. Când a ajuns la usa magazinului, au tãbãrât pe el niste indivizi din alt sat, de la Horga, si l-au luat la bãtaie, a venit apoi si bãiatul vânzãtoarei din magazin, cu o bâtã si îl loveau cu totii. Totul a durat, sã zic, patru minute, este înregistrat pe camera de supraveghere, a luat filmul Politia de la Murgeni. Când am coborât l-am gãsit pe sotul meu aproape inconstient, plin de sânge si am chemat Salvarea si politia prin 112. Au venit, eu m-am dus la spital cu sotul meu, care a fost investigat, are traumatism cranian, are traumatism toracic, coaste fracturate. I s-au fãcut tot felul de investigatii, l-au internat la sectia Chirurgie. L-au tâlhãrit, i-au luat portofelul în care avea 500 de lire sterline si 1000 de lei. Le tot zicea <<mãi, luati ce vreti, dar nu mã omorâti>>. Acum sã vedem ce face politia”, ne-a relatat Mihaela Bulgaru.

… politia nu-i gãseste pe tâlhari!

De la IPJ Vaslui ni s-a transmis telefonic, de cãtre Loredana David, purtãtorul de cuvânt, cã la Fedesti a fost o tâlhãrie. „Trei tineri din comuna Epureni, satul Horga, cu vârste între 24 si 28 de ani, au tâlhãrit un bãrbat de 40 de ani din localitatea Fedesti, care era în fata unui local. L-au lovit si i-au furat circa 500 de lire sterline si 1000 de lei. Autorii nu au fost încã gãsiti. În cauzã s-a întocmit dosar penal”, ne-a precizat Loredana David. De la Politia Murgeni am aflat de la cms. sef Costel Vrabie, cã autorii tâlhãriei nu au fost încã gãsiti, ei sustrãgându-se de la cercetãri. Cei trei tâlhari sunt: Valentin Ancutei si fratele sãu Dumitru Ancutei (Mitea Bosu – pagina de Facebook) – din localitatea Horga, comuna Epureni si Ionut Stefanache din comuna Banca. Culmea este cã cei trei sunt deja sub control judiciar, mãsurã dispusã în dosarul 4885/189/2017/a1.1 de judecãtoria Bârlad pe 4 august. Pe 2 august, tot acesti trei „haiduci” au fost trimisi în judecatã fiind instituitã mãsura controlului judiciar, pentru furt calificat, în acelasi dosar, iar dupã „Bãtãlia de la Fedesti” din 1 august (http://www.vremeanoua.ro/batuta-de-la-fedesti-pumni-topoare-masini-distruse-teroare-printre-sateni-foto), cei trei au rãmas tot sub control judiciar! Cum Dumnezeu? Pe 1 iunie, cei trei numiti mai sus au comis un furt serios: trei vaci de a o fermã din comuna Banca (http://www.vremeanoua.ro/trei-doamne-si-toti-trei-au-furat-vacile-de-la-o-ferma). Mai mult, mama lui Dumitru Ancutei, aflatã si ea în strãinãtate, ne-a relatat cum fiul sãu iubit a fost bãtut de cei de la Fedesti (http://www.vremeanoua.ro/un-hot-de-animale-a-primit-o-corectie-zdravana-de-la-mai-multi-tineri). Si tot control judiciar s-a instituit! Oare cine-i sustine pe „teroristii” din Horga, Banca si Fedesti??

Rãspusul îl dã primarul comunei Suletea: Politia!

Primarul este sãtul de ce se tot întâmplã în Fedesti, unde de fapt este o „luptã” între douã gãsti: familia Tacencu si familia Enache Valentin, iar cei din familia Tacencu îsi cheamã în ajutor „prietenii” smecheri, hoti fãrã niciun Dumnezeu, din Horga si Banca. De fapt, familia Tacencu a avut pânã acum ceva timp 40 de ha date de primãrie, de pãsunat. Cum s-a constatat cã au prea multã pãsune concesionatã, li s-a înjumãtãtit „portia” – rãmânând cu 20 de ha, iar restul a fost împãrtit de primarul Ciprian Tamas din Suletea: 10 ha la un alt cioban si 10 ha la Valentin Enache, si el cioban în zona Fedesti. De aici a pornit „ura si rãzbunarea” familiei Tacencu, care a antrenat si pe fratii Ancutei din Horga, pe care i-a adus la Fedesti, searã de searã, sã terorizeze familia lui Valentin Enache. Nici acesta din urmã nu se lasã amenintat si s-a ajuns la o situatie fãrã iesire, scãpatã total de sub control. De ce? Ne explicã primarul comunei Suletea, Ciprian Tamas:

„Ceea ce se întâmplã la Fedesti este strigãtor la cer! Oamenii sunt înspãimântati, sunt terorizati! Searã de searã, huliganii de la Horga sunt adusi cu masina la Fedesti de cãtre Tacencu Vlad, un tânãr localnic. Acestia amenintã locuitorii satului, îi bat si îi tâlhãresc! Nu stiu cum pot ajunge la Fedesti, dacã ei au interdictie de a intra în Fedesti! Este vorba de doi tineri certati cu legea, din comuna Epureni, Ancutei Dumitru si Valentin. Acestia se pare cã au sprijinul neconditionat al ajutorului sefului de post al comunei Suletea, Rotaru Adrian, care are domiciliul în aceeasi comunã cu agresorii! Am adus la cunostintã si conducerii Politiei Judetene cã acest agent are o conduitã neadecvatã fatã de uniforma pe care o poartã, folosind un limbaj greu de descris în cuvinte! Iar dacã cineva din Fedesti a luat atitudine, a fost sanctionat de lege! Personal mã voi ocupa si voi strânge declaratiile locuitorilor din Fedesti care au fost agresati fizic si verbal de cãtre acesti indivizi de la Horga! Ce folos dacã ei au fost retinuti si sunt pusi sub control judiciar? Ei se comportã la fel ca înainte, poate chiar si mai rãu! Dar am încredere în conducerea Politiei Murgeni, sper ca lucrurile sã se rezolve si comunitatea sã intre din nou în normalitate!”, ne-a relatat primarul Tamas.

Noi sperãm sã audã cei de la IPJ Vaslui, cum se comportã agentul Adrian Rotaru, din Horga, Epureni, care este fãcut politist din sursã externã si deja amenintã sãtenii si pe oricine din Suletea, Fedesti, Horga, cã el le face si le drege … (nu putem reproduce ce zic oamenii, dar pe plângeri sunt scrise negru pe alb expresiile jignitoare si amenintãrile acestui pseudo-politist).

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/teroare-la-fedesti-barbat-talharit-si-batut-in-pragul-mortii-foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.