fbpx
14.8 C
Vaslui
joi, 29 septembrie, 2022

Teatrul Mic a devenit „MARE” pe scena Festivalului umorului „Constantin Tănase”

Posted by:

Loading...

13 septembrie 2022

Cea de-a doua seară a Festivalului umorului „Constantin Tănase” Vaslui a adus în fața unei săli pline Teatrul Mic din București.

Și nu a venit cu mâna goală, ci cu o comedie de succes, intitulată „Bigamul…după 20 de ani (Prins în plasă)”.

Scrisă de faimosul dramaturg şi actor britanic Ray Cooney, piesa a fost „savurată” din plin de un public dornic să petreacă asemenea momente de bună dispoziție.

Încurcăturile amoroase ale taximetristului John Smith au provocat situații amuzante, iar publicul s-a bucurat din plin de o seară perfectă, presărată cu multe situații amuzante, create de personajul principal, care a încercat să păstreze aparanțele unui soț și tată devodat pentru cele două familii aflate în cartiere diferite din Londra.

Actorii Claudiu Istodor, Vlad Corbeanu, Simona Mihăescu și Ana Bart au oferit un regal umoristic, totul pornind de la motivul fidelității, iar piesa a pus la încercare fiecare personaj, punându-l constant la limita dintre minciună și adevăr, siguranță și demascare, totul pentru salvarea celor două familii ale „bigamului” John Smith.

Aplauzele îndelungi sunt mărturia unei seri reușite, care a fost încheiată de concertul Adei Milea, Bobo Burlăcianu și Cristi Rigman.

Cei trei amfitrioni au pus pe muzică un spectacol de teatru de înaltă ținută, cu personaje și instrumente, oferind o bună combinație între teatru și muzică, iar rezultatul final a fost creionat într-o comedie cântată cu mult umor.

Partajează asta:

Sursa: https://estnews.ro/2022/09/13/teatrul-mic-a-devenit-mare-pe-scena-festivalului-umorului-constantin-tanase/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,902FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
12CititoriConectați-vă

Robo Știri