Un tânăr de 19 ani, din municipiul Iași, a fost prins de către polițiști, marți, după ce a furat două brățări din aur de la un magazin de bijuterii din centrul Vasluiului în urma folosirii unui spray paralizat asupra vânzătoarei.

Loading...

Polițiștii din Iași au prins un tânăr de 19 ani, din localitate, care, în cursul serii de luni, a furat două brățări din aur de la un magazin de bijuterii din centrul municipiului Vaslui. Potrivit anchetatorilor, ieșeanul ar fi folosit un spray paralizant asupra vânzătoarei, după care a fugit cu obiectele din aur.

Tânărul a solicitat să probeze cele două brățări din aur, după care a fugit cu acestea, fără să le achite. Ulterior, gestionara a sesizat furtul celor două obiecte din aur, fiind declanșate cercetări în acest caz pentru identificarea autorului”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Polițiștii au reușit să recupereze de la tânăr una dintre cele două brățări furate. Cea de-al doilea obiect din aur a fost dus la o casă de amanet din municipiul Iași. (Ionuț PREDA)

comments

Sursa: http://estnews.ro/2017/09/06/tanar-de-19-ani-prins-de-politisti-dupa-ce-furat-doua-bratari-din-aur-dintr-un-magazin-de-bijuterii-din-centrul-vasluiului/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.