11.3 C
Vaslui
29 martie, 2024

Tânăr de 19 ani din Pungești, spargere în bazarul din Vaslui

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un tânăr de 19 de ani, din comuna Pungești, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea a două infracțiuni de de furt calificat.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr, din Pungești, bănuit de comiterea a două infracțiuni de furt calificat, în noaptea de 29/30 octombrie 2022, în municipiul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, în noaptea de 29/30 octombrie 2022, persoana bănuită de comiterea infracțiunilor ar fi pătruns, prin efracție, în două spații comerciale, din bazarul municipiului Vaslui, și ar fi sustras diverse bunuri, în valoare de 1.000 lei.

La data de 12 martie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, față de tânărul cercetat a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului.

Sursa: http://www.ziaruldevaslui.ro/tanar-de-19-ani-din-pungesti-spargere-in-bazarul-din-vaslui/

Ultimă oră

Același autor