În minivacanța prilejuită de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, polițiștii au aplicat peste 700 de sancțiuni contravenționale, au reținut 43 de permise de conducere și retras opt de certificate de înmatriculare auto.

Loading...

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui au desfășurat zilnic activități în teren în această perioadă, pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public și privat, dar și pentru creșterea siguranței rutiere și a transporturilor feroviare.

Au fost sesizate 77 de infracțiuni, dintre care 26 de infracțiuni contra persoanei și 24 de infracțiuni contra patrimoniului. În această perioadă au fost surprinși în flagrant cinci autori de infracțiuni. Față de cinci persoane au fost luate măsuri preventive. Au fost aplicate 718 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 296. 554 de lei, dintre care 89 pentru nerespectarea normelor privind ordinea și liniștea publică.

În urma activităților desfășurate în trafic polițiștii au aplicat 558 de sancțiuni contravenționale privind circulația pe drumurile publice, dintre care șapte pentru consum de alcool și 165 pentru viteză neregulamentară. De asemenea, polițiștii rutieri au constatat 10 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Ca măsură complementară, polițiștii au confiscat bunuri în valoare de 2.026 de lei, au reținut 43 de permise de conducere, dintre care șase pentru consum de alcool și 18 pentru viteză, fiind retrase 8 de certificate de înmatriculare auto. (G.P)

comments

Sursa: http://estnews.ro/2017/08/17/sute-de-sanctiuni-minivacanta-de-sfanta-maria-ce-nereguli-au-gasit-politistii-vasluieni/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.