Supraimpozit de 500%

0

Începând cu anul viitor, vasluienii care nu își cultivă terenurile și nu îngrijesc clădrile pe care le dețin vor plăti impozite cu 500% mai mari către bugetul local.

Loading...

Printr-o hotărâre de Consiliu Local, începând de anul viitor, vasluienii care nu își cultivă terenurile și nu îngrijesc clădirile a căror proprietari sunt vor plăti impozite locale cu 500% mai mari decât ceilalți.
“Există clădiri care arată foarte rău și sunt situate chiar în centrul orașului. Am avut cazuri în care proprietarii au spus că e de datoria noastră să investim dacă nu ne place cum arată. Din anul 2018, pentru clădirile neîngrijite și pentru terenurile necultivate aflate în paragină avem procedură aprobată prin Consiliul Local privind supraimpozitarea cu 500% din impozitul datorat în mod normal. Vom începe să aplicăm această hotărâre pentru toți”, a declarat Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui.
Edilul a arătat că măsura se impune, în condițiile în care toate tentativele municipalității de determina proprietarii să ia măsuri nu au avut succes. Mulți vasluieni care strică imaginea orașului cu terenurile și clădirile lor neîngrijite au fost sancționați, dar această măsură nu a avut niciun efect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.