12.1 C
Vaslui
25 aprilie, 2024

Soția unui fost șef de Consiliu Județean, găsită fără suflare în casa din Bruxelles a fiului: „Dumnezeu a hotărât altfel”

Soția unui fost deputat și fost președinte de Consiliu Județean a fost găsită fără suflare în casa fiului său din Bruxelles.

Sursa foto: Facebook I Corneliu Bichineț

, un fost deputat și fost președinte al consiliului județean din Vaslui, a informat pe pagina sa de Facebook că soția sa a încetat din viață în casa fiului lor din Bruxelles.

Bichineț a relatat că ei au călătorit împreună cu soția sa la Bruxelles pentru a finaliza ultimele detalii ale nunții fiului lor.

În timpul nopții, soția sa a suferit un atac de cord și a fost găsită fără suflare dimineața.

„Am venit cu Anda, soția mea, la Corneliu, în Bruxelles, pentru a ne bucura împreună de munca și realizările fiului nostru și pentru a stabili ultimele detalii pentru nunta sa.

Dar Dumnezeu a hotărât altfel. După momente minunate petrecute împreună, mama copiilor mei, soția mea, a suferit un atac de cord în timpul nopții și s-a stins.

Această persoană minunată lasă în urma sa lacrimi, durere, nefericire și tristețe!

Ne vom repatria cât mai curând posibil și o vom înmormânta în Negrești.

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Mulțumim tuturor pentru mesaje și încurajări!”, a scris Bichineț pe Facebook.

Am venit cu Anda, soția mea, la Corneliu, în Bruxelles, să ne bucurăm, împreună, de munca și realizările lui și să…

Publicată de

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/sotia-sef-consiliu-judetean-gasita-moarta-casa-bruxelles-676150.html

Ultimă oră

Același autor