37.8 C
Vaslui
14 iulie, 2024

Soția unui cunoscut politician PMP a murit la Bruxelles. Femeia a suferit un atac de cord care i-a fost fatal

Sursa: Dreamstime.com

Publicat la 2 iunie 2023, 14:14

Soția unui politician, fost deputat și președinte al Consiliului Județean Vaslui, a murit la Bruxelles. Cei doi se aflau în vizită la fiul lor, în capitala Belgiei, unde puneau la punct ultimele detalii legate de nunta acestuia. Anunțul tragediei a fost făcut chiar de politician care a precizat că femeia a suferit un atac de cord, care i-a fost fatal, peste noapte.

Politicianul PMP

, fost deputat și președinte al Consiliului Județean din

, trece prin momente dificile. Soția acestuia, Anda,

, în urma unui atac de cord care i-a fost fatal, la

, unde cei doi se aflau în vizită la fiul lor. Fostul președinte al Consiliului Județean din

a anunțat tragedia care l-a lovit, pe el și familia sa, într-un mesaj postat pe rețelele de socializare. Corneliu Bichineț a precizat că, el și soția sa, au călătorit la fiul lor, în capitala Belgiei, pentru a pune la punct ultimele detalii pentru nunta acestuia.

În timpul nopții, a transmis politicianul, soția sa a suferit un atac de cord, iar dimineață a fost descoperită fără suflare.

„Am venit cu Anda, soția mea, la Corneliu, în

, pentru a ne bucura împreună de munca și realizările fiului nostru și pentru a stabili ultimele detalii pentru nunta sa. Dar Dumnezeu a hotărât altfel. După momente minunate petrecute împreună, mama copiilor mei, soția mea, a suferit un atac de cord în timpul nopții și s-a stins”, a transmis Corneliu Bichineț.

Potrivit spuselor sale, soția sa urmează să fie adusă în țară ca să fie înmormântată în localitatea Negrești, în care își avea domiciliul.

„Această persoană minunată lasă în urma sa lacrimi, durere, nefericire și tristețe! Ne vom repatria cât mai curând posibil și o vom înmormânta în Negrești. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Mulțumim tuturor pentru mesaje și încurajări!”, a mai scris Corneliu Bichineț într-un mesaj pe contul de Facebook.

Anda Bichineț nu era cunoscută cu afecțiuni medicale

Anda Bichineț, era directoare a Bibliotecii orășănești „Constantin Macarovici” din Negrești. Conform presei locale, care a relatat despre

, femeia nu era cunoscută cu vreo afecțiune medicală. Mai mult, aceasta era într-o formă bună și nu dădea semne de slăbiciune care să-i ducă pe apropiați cu gândul la vreo suferință ascunsă. În seara dinainte de de tragicul atac de cord, aceasta a luat parte la o reuniune cu prietenii și rudele.

A fost descoperită de fiul Cornel Bichineț jr., care a dorit să o salute, dimineață, înainte să plece la locul de muncă.

„Vestea ne-a cutremurat pe toți! Nu pot să îmi explic ce s-a întâmplat. Erau amândoi la Bruxelles (Corneliu Bichineț și soția sa Anda- n. red.). Au plecat cu bilete diferite. Corneliu era în delegația PMP-ului, iar soția își cumpăraseră separat bilet și mergea la fiul ei, care, după cum știți, lucrează la Bruxelles. Anda, cumnata mea, stătea cu Corneliu, cu nepotul meu. Noi nu o știam să aibă vreo boală și eu nu îmi explic cum de

. Era atât de fericită că pleacă să își vadă băiatul în această mini-vacanță, cum nu vă închipuiți! Când am aflat că a murit viața mi-a fost dată peste cap”, a declarat Gelu Bichineț, directorul Bibliotecii Județene Vaslui, fratele cel mic al politicianului, citat de

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/sotia-unui-cunoscut-politician-pmp-a-murit-la-bruxelles-femeia-a-suferit-un-atac-de-cord-care-i-a-fost-fatal.html

Ultimă oră

Același autor