fbpx
2.2 C
Vaslui
vineri, 27 ianuarie, 2023

Solomon Adrian – deputat PSD

Anul 2023 vine la dvs cu o postare ineditã pe Facebook: „La cremenal, birjar! La cremenal!”, fãcând aluzie la niste pârtâitori cu situri, care se cred formatori de opinie. Totusi, avem o obiectie. Sã spui cã ce produce Floriol nu-i „Rãcnetul Carpatilor”, e o blasfemie. Pãi, omul poate hali într-o zi douã gâste, patru butelcute de vin, plus o oalã de sarmale. Bine, nu mai mult decât cãpitanul nostru.

Loading...

Edi Popica – deputat PSD

Ati petrecut Revelionul acasã, precum pensionarii. Au încercat liberalii o diversiune, cum cã ati fãcut la trecerea dintre ani un grãtar la cabinetul dvs. parlamentar, cu mici si cârnati, dar nu le-a iesit. Sãracii, nu stiu cã anul 2023, dvs. îl veti dedica sandwich-urilor si nu micilor si berii. Chiar si în restaurantul familiei numai sandwich-uri se vor gãti. Sunt si mai economicoase, si mai gustoase.

Tudor Polak – deputat PNL

Ati intrat în focuri. Probabil cã nu ati fost cuminte, fiindcã Mos Crãciun care a venit pe stil vechi v-a adus în loc de un sac cu cadouri, unul cu mâte. Zic unii cã tot anul la Bucuresti, în Parlament, ati dat-o numai pe bere si sprituri. Si bine bãi vericule, pe noi, amãrâtii de la Vaslui, ne-ai uitat. Ia sã fii matele amabil si fã bine sã vii cu sticlele de whisky, retroactiv.

Mihai Botez – deputat USR

Ati fost cumintel de Revelion si de Crãciun. Nu v-am vãzut în teritoriu si nici pe la partid. Interviuri nu ati dat la trecerea dintre ani, lucru care i-a determinat pe alde Solomon si Popica sã creadã cã ati fost în aceste zile festive un ospãtar de ocazie. Ce-i drept, se câstigã bine ca și chelner în noaptea de Revelion.

Andrei Busuioc – senator AUR

Vã pregãtiti de un asalt, fiindcã în ultima perioadã tot mai multi oameni din partid, de la Vaslui, vã cer sã dati jos actuala conducere si sã preluati dvs. frâiele organizatiei. Deja lumea s-a cam prins cã, cu cei doi, lucrurile nu merg în directia bunã. Sã ne folosim de prilej, cã astãzi e Sf. Ion si sã-i spunem lui Filimon „La multi ani !”

Gabriela Cretu – senator PSD

Am fost asa de emotionati când am vãzut cum pregãtiti pentru urãtorii din PSD mere, nuci si colãcei, cã ne-am umplut de lacrimi. Dvs., cu mânutele acelea mici, ati fãcut atât de multã treabã! Ce mai, un sacrificiu enorm pentru judet si tarã! Dar cuprinsi de emotie am fost din nou, când am vãzut cum vin urãtorii de la PSD cu microbuzele scolare la paranghelie, iar pe copii i-au lãsat acasã, cu buzunarele goale.

Buzatu Dumitru – presedinte CJ Vaslui

Bre, nea Buzatu, vezi ce faci cu transportul judetean în comun, fiindcã e groasã rãu. Plângerea penalã pe care unii transportatori ti-au fãcut-o îsi urmeazã cursul, iar matale o sã înregistrezi o premierã în 2023: Veți da subventie pe toate cele 100 de trasee fixate de dvs. Dacã nu tineati partea unui popândãu care v-a servit cu ani în urmã, acum totul ar fi fost normal.

Garincha Onofrei – prefect Vaslui

Am vãzut cã de Anul Nou si de Crãciun ati împãrtit tricouri cu dvs. si cu Nelu Vrânceanu. Ce v-a apucat ?! Noi vã credeam un gentleman si vã asteptam cu ciocolatã, praline si cu salatã de bœuf. De ce vreti sã înviati morti care la Vaslui nu au fost iubiti ? Numai Dan Marian îi duce dorul. Dar, dacã tot îl vreti pe Vrânceanu, nu-l uitati pe Todericã, fostul prefect.

Ciprian Trifan – vicepresedinte CJ Vaslui

Am vãzut cã în noaptea de Anul Nou ati fost cu ceata la urat. Cã la un moment dat ati urcat si pe scenã, dar parcã v-a mâncat pisica limba si nici unul n-ati zis nimic, nici mãcar refrenul de Aho! Aho! Doar Buzatu a dat din cap în semn cã el ar sti o strofã, dar nu stie cum s-o interpreteze: „Opriti plugul, bãi flãcãi, Ho!Ho!Ho!

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Aveti de furcã cu Catanã. Omul e hotãrât sã vã demoleze cu tot cu Mariana Micã si cu secretarul. Are documente, are înregistrãri si chiar a dovenit cã e hotãrât. Noi am apreciat cã a dat cãrtile pe fatã, asumându-si responsabilitatea, adicã a venit în CL si a cerut niste demisii, argumentându-le. Nu a lucrat pe la spate.

Dumitru Boros – primar Bârlad

De Revelion, ati fost la Banca,în comuna natalã. Ati rãspuns invitatiei unui liberal, care e cumãtru cu Bogos de la Vanbet. Suntem curiosi când va primi si acesta o felie de tort din bugetul local al orasului, fiindcã asa se obisnuieste prin partea locului: nici un gest nu rãmâne nerãsplãtit. N-ati fost singur, l-ati luat si finul de la spital, fiindcã asa a fostt invitatia de la Serena, de patru persoane.

Ciupilan Ioan – primar Husi

Sã vã dãm o veste bunã de Sf. Ioan. Cei pe care dvs. i-ati autorizat sã se tragã în lanturi, masinute si parasute la hotelul Cantemir nu aveau la toate instalatiile autorizatie de la ISCIR. Asã cã actul dat si semnat de dumneavoastrã e un pic penal. Nu aveati voie sã dati aviz de functionare la un bâlci, dacã unele utilaje nu aveau avizul de conformitate de la ISCIR. Ca si cum ati fi înmatriculat un autobuz de cãlãtori, fãrã ca acesta sã aibã ITP valabil.

Sursa: https://www.vremeanoua.ro/horoscopul-politicienilor-vasluieni-pamflet-61/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,902FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
13CititoriConectați-vă

Robo Știri