9.8 C
Vaslui
24 aprilie, 2024

Șoferul unui microbuz școlar din Vaslui a fost prins băut la volan. Bărbatul avea o alcoolemie de 0,82 mg/l

Un bărbat din județul Vaslui, șoferul unui microbuz școlar, a fost prins în timp ce conducea băut. În autovehicul se aflau doi elevi.

16 nov. 2022, 21:19

Un șofer de microbuz școlar a fost oprit de polițiști în timp de transporta doi elevi. Acesta se afla pe drumul județean DJ 244A, în comuna Brezeni din județul Vaslui. Elevii au fost transportați cu alte mijloace de transport, după ce oamenii legii au descoperit că bărbatul consumase alcool. Potrivit Inspectoratului Județean Vaslui, conducătorul auto a fost testat aloolscopic, rezultând o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Murgeni (…) au oprit pentru control un microbuz şcolar care era condus de un bărbat în vârstă de 57 de ani, domiciliat în satul Rânceni, comuna Berezeni. Acesta se deplasa pe DJ 244A din comuna Berezeni şi se afla în timpul serviciului. Ulterior, persoana în cauză a fost condusă la Spitalul de Psihiatrie Murgeni, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorgiță.

Șoferul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a bărbatului.

Sursa: https://www.romaniatv.net/soferul-unui-microbuz-scolar-din-vaslui-a-fost-prins-baut-la-volan-barbatul-avea-o-alcolemie-de-082-mg-l_6978166.html

Ultimă oră

Același autor