Loading...

MINCINOS… Caz incredibil petrecut la Husi! Un sofer de microbuz a omorât un bãtrân ieri dimineatã, în urma unui accident rutier, dar a vrut sã pãcãleascã Politia, sunând la 112 si dându-se drept un om de bine, care a vãzut, întâmplãtor, pe stradã… un mort. Politistii veniti imediat la fata locului au început cercetãrile, crezând cã este vorba despre o crimã, însã vigilenta acestora a fãcut ca repede sã înteleagã cã, de fapt, bãrbatul fusese victima unui accident rutier. Soferul microbuzului a fost prins câteva ore mai târziu în Iasi. O probã indubitabilã, descoperitã cu dibãcie de politisti, l-a dat de gol. Soferul criminal a fost retinut, acesta a recunoscut în fata politistilor cã nu s-a asigurat când a plecat de pe loc si cã probabil l-a acrosat pe bãtrân.

Apelul la 112 a fost dat la ora 6,30, dimineata, iar un sofer de microbuz anunta cã pe o stradã din Husi vede o persoanã cãzutã si, posibil, decedatã. Imediat la fata locului au venit politistii, care au luat în calcul ca bãtrânul de 68 de ani sã fi fost victima vreunei crime. Cercetãrile fãcute în manierã profesionistã au scos destul de repede la ivealã cã nu e vorba despre vreo crimã, ci de faptul cã omul si-a pierdut viata în urma unui accident rutier. Ei bine, atât le-a trebuit oamenilor legii, ca sã reia firul evenimentelor exact de acolo de unde soferul de microbuz a dat telefon la numãrul unic de urgentã.

Politistii, inspirati, au ajuns la soferul care avea pe microbuz fire de pãr de la victima accidentului!

Oamenii legii au fãcut imediat legãtura între soferul care sunase si persoana decedatã, intuind cã soferul în vârstã de 31 de ani are ceva de ascuns. A fost depistat în Iasi, iar în momentul în care vehiculul pe care îl conducea a fost luat la verificat, s-au descoperit câteva fire de pãr de la victimã, semn cã fusese lovitã, iar în urma cãderii, a decedat. Initial, soferul a încercat sã aducã explicatii bizare, prin care sã se apere, însã pus în fata probelor culese de politisti, nu a mai avut cum sã nege cele întâmplate. În fapt, soferul în cauzã avea de preluat un colet de la o persoanã din Husi, iar în momentul în care a plecat cu vehiculul, fãrã sã fie atent, l-a acrosat pe bãtrânul care s-a lovit serios la nivelul capului. În loc sã sune salvarea si sã încerce sã salveze omul, dacã acesta ar mai fi avut o cât de micã sansã, soferul a pus la cale un plan prin care sã scape de probleme. A sunat la 112, spunând o poveste despre cum a vãzut din întâmplare un om cãzut jos si aparent inert, iar el, ca un cetãtean constiincios, iatã, alerteazã autoritãtile. El însã nu voia decât sã ducã anchetatorii pe o pistã falsã. Nu a reusit, însã. În cauzã s-a întocmit dosar penal pentru comiterea mai multor infractiuni, între care si omor din culpã. Dupã ore de audieri, pus în fata probelor, soferul a recunoscut cã l-a acrosat pe bãtrân în momentul în care a plecat. Acesta a spus cã regretã fapta, desi initial a încercat sã o ascundã. Bãrbatul a fost retinut pentru 24 de ore, urmând sã fie prezentat în fata instantei cu propunerea de arestare preventivã.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/soferul-criminal-s-a-dat-drept-bunul-samaritean

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.