Sexy -studentã din Duda-Epureni, prinsã cu furatul si condamnatã!

1

Slãbiciune la aur!

Loading...

NÃRAV… O tânãrã din Duda Epureni, studentã în Iasi, a fost condamnatã ieri la un an de închisoare de cãtre Judecãtoria Husi, dupã ce a furat de la gazda unde stãtea în Iasi, un lant de aur, o cruciulitã tot din aur, dar si un ceas marca Rottary. Surprinzãtor este, spun apropiatii fetei, cã aceasta nu are deloc acasã o situatie materialã precarã, ci doar are… nãravul furatului. Mai mult decât atât, oamenii din Duda povestesc faptul cã si anul trecut, tânãra ar fi fost acuzatã cã a furat bani de la nepoata unui primar din zonã.

Fata, de loc din comuna Duda Epureni, a mers la facultate si a ales sã stea la gazdã în Iasi, în locuinta unui consãtean, care, de o vreme, revenise în Duda, la casa pãrinteascã. Tânãra nu s-a putut abtine atunci când a vãzut mai multe bunuri de valoare din casa omului. A pus ochii pe un lant de aur destul de gros, cu o cruciulitã, dar si pe un ceas bãrbãtesc, marca Rottary. Vãzând cã, în ciuda circumstantelor care conduceau spre ea, fata în vârstã de 20 de ani nu vrea în ruptul capului sã îsi recunoascã fapta si sã înapoieze bunurile, bãrbatul s-a adresat procurorilor din cadrul Parchetul de pe lângã Judecãtoria Husi, care au trimis-o în judecatã în luna martie, dupã ce au strâns suficiente probe la dosar. Tânãra a fost trimisã în judecatã pentru furt, iar ieri si-a primit pedeapsa. A fost condamnatã la un an de închisoare, însã a avut noroc si a primit cu suspendare. Va avea însã o perioadã de încercare de 2 ani si, în plus, fata va trebui sã facã 60 de zile de muncã în folosul comunitãtii la Primãria sau la Scoala din Duda Epureni. De asemenea, va fi obligatã sã urmeze si un program de reintegrare socialã. Tânãra va trebui sã îi plãteascã bãrbatului pãgubit 4000 de lei, contravaloarea lantului si a cruciulitei din aur, ceasul, evaluat la 1500 lei, fiind gãsit si recuperat de anchetatori.

Oamenii din Duda spun cã tânãra a mai avut o problemã cu niste bani furati de la o nepoatã de primar

Oamenii din Duda s-au arãtat uimiti de condamnarea tinerei, întrucât nu se asteptau ca fata, care are acasã o situatie materialã decentã, sã ajungã în aceastã posturã. “Ea a plecat la facultate. Persoana care a tinut-o în gazdã este din Iasi, dar omul a venit aici, la casa pãrinteascã. În locuinta din Iasi, ea a vãzut acele obiecte si cine stie ce-o fi fost în mintea ei de le-a furat. Oricum, anul trecut, cam asa, a mai avut o problemã de acest fel, dupã ce i-a dispãrut unei nepoate de primar foarte cunoscut în zona noastrã, nu-i mai spunem numele, cã oricum stie lumea despre cine vorbim, o sumã de bani. Tot ea a fost acuzatã, dar, probabil, s-au înteles pânã la urmã. Uitati cã, de data asta, s-a ajuns la condamnare. Acasã, la Duda, ea nu stã rãu, are tatãl plecat la muncã în strãinãtate, munceste, trimite bani, mama e casnicã, au casã bunã, tot ce le trebuie, nu sunt deloc niste sãraci. Dar, probabil, ea are acest nãrav rãu, dacã se tot repetã”, spun apropiatii. Tânãra studentã are la dispozitie 10 zile, pentru a declara Apel împotriva hotãrârii de fond.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/sexy-studenta-din-duda-epureni-prinsa-cu-furatul-si-condamnata

1 COMENTARIU

  1. Noroc de fostul primar ca va mai da stiri ca altfel nici bani de salarii nu.i scoateti, acu nu mai conteaza cat de adevarate sunt stirile, important e sa fie cat mai mult noroi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.