Șapte minori din Murgeni sunt cercetați, după ce au furat mașini, alimente și țigări

0

Șapte minori din orașul Murgeni sunt cercetați de polițiști pentru mai multe infracțiuni de furt comise pe raza localității. Unul dintre aceștia a fost reținut 24 de ore.

Loading...

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Murgeni efectuează cercetări față de cinci minori cu vârste între 12 și 16 ani, domiciliați în orașul Murgeni, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt și tentativă de furt. Aceștia au sustras o mașină parcată pe raza orașului Murgeni și au încercat să mai sustragă alte trei mașini, parcate pe raza aceleiași localități în dimineața zilei de 11 octombrie. Tot în această lună, doi dintre ei, în vârstă de 15, respectiv 16 ani, au furat bunuri alimentare și țigări în valoare de 950 de lei din două magazine de pe raza orașului Murgeni. Prejudiciul a fost recuperat și restituit părților prejudiciate. De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că acești minori au mai sustras bunuri dintr-un magazin de pe raza orașului Murgeni în luna mai, iar în luna iunie au încercat să mai sustragă bunuri din alte trei magazine din localitate.

Minorul în vârstă de 16 ani a fost reținut 24 de ore pentru săvârșirea a trei infracțiuni de furt calificat, trei infracțiuni de tentativă la furt calificat, trei infracțiuni de tentativă de furt în scop de folosință și o infracțiune de furt în scop de folosință. Ieri a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive. Ceilalți minori sunt cercetați în stare de libertate.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Murgeni mai au în lucru un dosar penal în care alți doi minori din orașul Murgeni, în vârstă de 13, respectiv 15 ani, sunt bănuiți de comiterea infracțiunii de furt în scop de folosință și conducere unui autovehicul fără permis de conducere. Aceștia au profitat luni de faptul că proprietarul unei mașini a lăsat-o neasigurată, cu cheile în contact și a intrat într-un magazin din localitate și au sustras-o. Pe numele acestora a fost întocmit dosar de cercetare penală. (G.P)

comments

Sursa: http://estnews.ro/2017/10/19/sapte-minori-din-murgeni-sunt-cercetati-pentru-furt/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.