Sã-i tinem pumnii vasluiencei Greta Toma: în seara asta participã la Miss Universe România

0

SUCCES… A sosit ziua cea mare pentru vasluianca Greta Toma. Aceasta va participa în aceastã searã la cel mai important concurs de frumusete din tarã: Miss Universe România. Aceasta va concura cu alte 29 de finaliste, vor fi jurizate de specialisti în modã precum Cãtãlin Botezatu, Mihai Albu si Aura Anghel, iar marea cîstigãtoare a competitiei va pleca în Las Vegas sã reprezinte România la Miss Universe 2017.

Loading...

“Pe parcursul sãptãmânii de dinaintea marelui eveniment, participantele au avut un program extrem de încãrcat, incluzând training pentru marea finalã, participãri la emisiuni televizate si sedinte foto, dar si pauze binemeritate pentru distractie si relaxare la spa. Carismaticele finaliste au învãtat multe pe parcursul cantonamentului, dar mai ales au avut sansa sã se pregãteascã pentru perioada aglomeratã care va urma. Se anuntã un eveniment care celebreazã nu doar frumusetea, ci si inteligenta, carismã si atitudinea, toate fiind esentiale pentru o carierã internationalã în modeling sau fashion. Cei care vor alege sã fie prezenti la acest spectacol unic vor avea ocazia sã se si distreze, deoarece în pauzele dintre probe Imperial Salon Orchestra, NAVI, Andrei Leonte & Play Orchestra, Cristina Vasiu, Wilmark Dance Academy, Edward Sanda, Allure Cabaret si Dorina Vasilashko vor asigura partea de entertainment. Master of ceremony va fi Claudiu Constantin, cel mai cunoscut prezentator de evenimente fashion din România. De asemenea, organizatorii au mai pregãtit si alte surprize pentru invitati”, anuntã organizatorii.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/sa-i-tinem-pumnii-vasluiencei-greta-toma-in-seara-asta-participa-la-miss-universe-romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.