Loading...

ATENTIE… Aviz solistilor de muzicã usoarã, dar si grupurilor din Vaslui sau alte judete din tarã. Termenul de înscriere la Festivalul “Constelatia necunoscutã” a fost prelungit pânã la 10 octombrie (inclusiv). Concursul se va desfãsura în perioada 14-15 octombrie si îi va avea ca invitati în recital pe Tudor Turcu (va fi si presedintele juriului), Alexandra Haidãu, Daria Tãnasã, Cristian Prãjescu si nu în ultimul rând, Rãzvan Baciu – câstigãtorul Marelui Trofeu 2016.

Festivalul – Concurs International de Muzicã Usoarã “Constelatia necunoscutã” se aflã la cea de-a 47-a editie, fiind, astfel, cel mai vechi festival pentru copii si tineri din tarã. Concursul este organizat pe douã sectiuni: Interpretare si Creatie. Se vor acorda premiile I, II, II Orpheu, CB Media, Tânãrul Artist, Radio Iasi, TVR Iasi, Primãria municipiului Vaslui, mentiuni, trofeul sectiunii Creatie, trofeul CB Media (videoclip fãcut de profesionisti), trofeu pentru cea mai bunã interpretare a unei melodii românesti, trofeul Doina Morosanu si Marele Premiu al Festivalului “Constelatia Necunoscutã”. Intrarea este liberã. Concursul se doreste, în viziunea organizatorilor, “o virtualã rampa de lansare si promovare  în circuitul valorilor interpretative românesti a unor nume noi. Educatia esteticã fiind unul din scopurile concursului, interpretii sunt invitati sã apeleze la un repertoriu de calitate atât în planul discursului muzical cât si al valorii textului. Laureatii concursului vor fi mediatizati de TVR Iasi, Studioul de Radio Iasi, Estrada TV Bucuresti si de posturi locale de radio si televiziune, precum si în presa scrisã”.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/s-a-prelungit-termenul-de-inscriere-la-festivalul-%e2%80%9cconstelatia-necunoscuta%e2%80%9d

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.