16.5 C
Vaslui
4 mai, 2024

Rugby Club Bârlad, a doua victorie din sezon

De către

24 aprilie 2024

După o victorie în fața celor de la Sportul Studențesc și o înfrângere suferită în fața jucătorilor de la CS Politehnica Iași, sâmbătă, 20 aprilie, echipa reprezentativă de rugby a Bârladului a înregistrat o a doua victorie în sezonul competițional 2024 al Diviziei Naționale de Seniori (DNS), competiție care reunește echipele din cel de-al doilea eșalon valoric.

Partida s-a jucat acasă, pe Stadionul Municipal din Bârlad, împotriva sportivilor de la CSU Alba Iulia. Pregătiți de antrenorul Narcis-Cătălin Postolache, jucătorii Rugby Club (RC) Bârlad au făcut un meci foarte bun, astfel că, la fluierul de final al partidei, tabela de marcaj arăta un scor de 46-7 în favoarea elevilor lui Postolache. După timpul regulamentar de joc, oaspeții au marcat un eseu și au fructificat o transformare, în timp ce bârlădenii au totalizat 8 eseuri și 3 transformări. La final, jucătorul Dragoș Giușcă, de la RC Bârlad, a fost desemnat „Omul meciului”.

În cea de-a IV-a etapă, seniorii bârlădeni vor întâlni pe teren propriu rugbiștii din Constanța. Partida este programată pentru data de 27 aprilie, începând cu ora 11.00, și se va juca în compania echipei CSM Constanța, pe stadionul „Rulmentul” din Bârlad.

După primele trei etape ale sezonului regulat, RC Bârlad se află pe al doilea loc în clasamentul provizoriu, cu 10 puncte, după CS Politehnica Iași (14 puncte), dar înaintea echipelor CSM Galați (9 puncte), CS Știința Petroșani (7 puncte), CSM Constanța (6 puncte), RC Grivița București (2 puncte), RC Gura Humorului (1 punct), CSM Bucovina Suceava (0 puncte), Sportul Studențesc (0 puncte) și CSU Alba Iulia (0 puncte).

Sursa: http://www.monitoruldevaslui.ro/2024/04/rugby-club-barlad-a-doua-victorie-din-sezon/

Ultimă oră

Același autor