16.9 C
Vaslui
28 martie, 2024

Reținut pentru tâlhărie! Un bărbat din comuna Berezeni a bătut doi tineri, după care le-a furat banii

Posted by:

9 octombrie 2023

Poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Murgeni, din cadrul Poliției Orașului Murgeni, au reținut un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din comuna Berezeni, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Murgeni au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, din localitatea Rânceni, comuna Berezeni, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, la data de de 7 octombrie 2023, în comuna Berezeni.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Murgeni au stabilit faptul că, la data de 7 octombrie 2023, ora 11.00, persoanele vătămate, un bărbat de 26 de ani și un minor de 16 ani, ambii din comuna Ghidigeni, ar fi fost deposedați, prin folosirea violenței, de către bărbatul cercetat, de suma de 3.500 de lei și de un obiect de bijuterie, în valoare de 2.000 lei.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii a fost recuperat integral fiind restituit persoanelor vătămate.

La data de 8 octombrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Murgeni au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Murgeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Partajează asta:

Sursa: https://estnews.ro/2023/10/09/retinut-pentru-talharie-un-barbat-din-comuna-berezeni-a-batut-doi-tineri-dupa-care-le-a-furat-banii/

Ultimă oră

Același autor