37.8 C
Vaslui
14 iulie, 2024

Reacția Poliției la imaginile cu bărbatul din Vaslui care sare ca mingea pe mașină pentru sprijinirea tracțiunii

O persoană care circulă pe plafonul unei mașini în timp ce vehiculul derapează pe zăpadă a fost filmată în Vaslui, iar imaginile au devenit rapid virale. Şi polițiștii au văzut clipul și s-au autosesizat.

Sursa foto: Facebook

În filmarea publicată pe TikTok apare o persoană care reușește cu greu să își țină echilibrul în timp ce se află pe plafonul unei mașini care

pe zăpadă.

MAI a transmis, luni, că deși apreciază întotdeauna inventivitatea, așa ceva nu va fi niciodată apreciat.

„Referitor la acest video care circulă în spațiul online, vă spunem clar: Nu acestea sunt anvelopele M+S! Nu știm care dintre cei doi a fost mai inconștient, conducătorul autoturismului sau pasagerul…Și aici, termenul de pasager este discutabil!”, scriu cei de la MAI pe Facebook.

Apreciem întotdeauna inventivitatea, dar așa ceva niciodată! Referitor la acest video care circulă în spațiul online, vă spunem clar: Nu acestea sunt anvelopele M+S! Nu știm care dintre cei doi a fost mai inconștient, conducătorul autoturismului sau pasagerul…Și aici, termenul de pasager este discutabil! Cel de la volan a fost invitat să descrie cu lux de amănunte secvența video, urmând să fie amendat pentru transportul necorespunzător al amicului de pe portbagaj. Și DA, s-a conformat legii…Avea M+S pe jante! #PolițiaRomână

Publicată de

pe Luni, 20 noiembrie 2023

Citeşte şi:

Cel de la volan a fost invitat să descrie cu lux de amănunte polițiștilor secvența video, urmând să fie amendat „pentru transportul necorespunzător al amicului de pe portbagaj. Și DA, s-a conformat legii…Avea M+S pe jante!”, mai scriu cei de la MAI.

Clipul a devenit viral pe internet și așa a ajuns și la polițiști

Mașina are număr de înmatriculare de Vaslui.

În imagini se vede cum un tânăr urcat pe portbagajul mașinii încearcă să ajute tracțiunea spate a bolidului, sărind ca o minge de fotbal. În acest timp, mașina aproape că ajunge pe sensul celălalt.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/inedit/masina-tractiune-zapada-vaslui-politisti-692479.html

Ultimă oră

Același autor