Cuvinte frumoase și curajoase rostite de tinerii liberali vasluieni întruniți în alegeri, atât pentru conducerea națională, cât și pentru cea județeană. S-a vorbit despre principii, corectitudine, doctrina, istoria și indentitatea liberală, dar a fost și înfierat cu cea mai mare hotărâre adversarul politic, PSD, un „dușman puternic și înfiorător” în Vaslui. Cu exemplu primarilor liberali din marile orașe din vestul țării, care au adus dezvoltare în localitățile lor, tinerii liberali și-au promis că vor munci, vor găsi soluții și vor face strategiii pentru a învinge PSD-ul în Vaslui.

Loading...

„Îmi doresc o campanie cu atât de mulți tineri”, le-a spus tinerilor liberali vasluieni prezenți la Centru de afaceri în cadrul Comitetului de Coordonare Județean Nelu Tătaru, președintele Organizației Județene a PNL Vaslui.
Organizația de tineret a partidului condus de Tătaru s-a întrunit pentru a-și desemna conducerea județeană, după ce fostul președinte Tudor Polak a fost ales președintele Organizației Municipale Vaslui și și-a predat mandatul. Un alt scop la fel de important a fost luarea la cunoștință a ideilor conținute de moțiunile cu care trei tineri liberali candidează la alegerile pentru Tineretul Național Liberal (TNL) în cadrul congresului care va avea loc pe 22 octombrie.
„Mă aflu aici pentru a afla cine ne va înlocui, par până atunci pentru a vedea cine ne va ajuta. Orice campanie începe și se termină cu voi, e susținută de voi și îi scoate în evidență pe cei care au aptitudini și promit să conducă dintre voi”, le-a mai spus junilor partidului seniorul Nelu Tătaru.
„Vă cer și vă rog să aveți principii, să citiți doctrina PNL și istoria PNL și să găsiți acolo motivațiile pentru a fi membri PNL. Tocmai dumneavoastră sunteți speranța că și aici, la Vaslui, lucrurile se pot schimba”, le-a spus membrilor TNL Vaslui Cristi Rusu, prim-vicepreședintele Organizației Județene Vaslui a PNL.
Cornel Stângă, primarul comunei Vetrișoaia, a dorit să se ofere ca exemplu pentru ascensiunea politică de care se pot bucura tinerii liberali: „Sunt cel care confirmă: am vârsta ca să fac parte din organizația de tineret și sunt primarul unei localități”. „Îmi doresc de la conducerea organizației de tineret o strategie prin care să-i aducem la vot pe cei tineri”, a mai spus primarul.

„Cea mai puternică organizație de tineret”

Adnana Bunescu, noul președinte al TNL Vaslui

„Sunt la Vaslui ca semn de prețuire pentru acest județ și ca semn de prietenie cu acest lider la PNL, Tudor Polak”, a spus președintele în exercițiu al TNL, ieșeanul Costel Alexe, care și-a manifestat încrederea că tinerii liberali din județul Vaslui și din întreaga țară ar putea construi cea mai puternică organizație de tineret a unui partid: „Sunt convins că avem resursele, resorturile pentru a da cea mai puternică organizație de tineret”
Unul dintre candidații pentru șefia TNL care s-a prezentat ieri la Vaslui a fost cel mai tânăr deputat din Parlamentul României, Mara Mariș, care a spus că, deși PSD pare de neînvins în județul Vaslui, tocmai tinerii liberali sunt cei care îl vor înfrunta și învinge în final. „Un dușman puternic și înfiorător”, astfel a numit candidata partidul condus în județul Vaslui de Dumitru Buzatu. „Îmi doresc ca tinerii să fie prima construcție pe care se va baza succesul viitor al partidului nostru”, a spus Mara Mariș.
Candidatul Radu Surugiu, 33 de ani, viepreședinte al TNL și fost deputat de Suceava, a venit în fața tineretului liberal vasluian cu moțiune intitulată „Generația libertății” , un document care trebui să le dea tinerilor „apetit și chef pentru politică”.
„Tinerii doresc să arate că în România se poate guverna și altfel, cu onestitate,integritate și corectitudine, nu cum face PSD”, a spus candidatul Glad Varga, care s-a prezentat cu moțiunea „Implică-te cu TNL!”.
„Este timpul să ieșim din anonimat, tinerii liberali vasluieni sunt capabili să găsească soluții”, a fost cuvântul de ordine dat organizației de tineret din Vaslui de către noul său președinte Adnana Bunescu, de 26 de ani, absolventă a Facultării de Relații Economice, membră de un an și jumătate a PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.