14.8 C
Vaslui
4 mai, 2024

ProLife Medical își întărește echipa cu un expert în radiologie, doctor in medicină

Posted by:

24 aprilie 2024

Centrul imagistic ProLife Medical din Bârlad este dotat cu echipamente de productie americană marca General Electric (RMN, CT – computer tomograf si RX) si oferă servicii imagistice la cel mai ridicat standard medical.

ProLife Medical are deosebita onoare sa anunțe îmbogățirea echipei medicale cu un nou membru, domnul doctor Cristian Livadaru, medic specialist Radiologie și Imagistică Medicală, doctor în științe medicale.

Un profesionist cu o educație de excepție in domeniul medical, a început parcursul în învățământul gimnazial de prestigiu al Colegiului Național „Costache Negruzzi” din Iași. In continuarea studiilor la liceu, in urma unui concurs national, a obtinut o bursa academica de studii la una din cele mai prestigioase școli din Marea Britanie, Strathallan School.

A parcurs studiile de medicină la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași. Alegerea de a se specializa în radiologie a fost determinată de pasiunea sa pentru explorarea și înțelegerea profundă a proceselor medicale și de dorința de a oferi rapid pacienților diagnosticul corect si cele mai bune soluții.

Experiențiele sale academice și practice impresionante s-au conturat în cursul rezidențiatului la Spitalul Clinic Judetean de Urgențe “Sfântul Spiridon” din Iași unde și-a dezvoltat expertiza într-o gamă variată de tehnici în imagistică medicală.

A fost remarcat prin abilitățile sale în Tomografie Computerizată, Imagistică prin Rezonanta Magnetică, ecografie specializată Doppler precum și prin implicarea directă în peste în peste 150 de proceduri de radiologia intervențională.

Pe lângă experiența sa în diverse tehnici de imagistică, doctorul Livadaru Cristian și-a dedicat timpul cercetării științifice obținând titlul de doctor în științe medicale în anul 2023, în urma studiilor desfășurate la Institutul Regional de Oncologie din Iași sub îndrumarea domnului Profesor Dimofte Gabriel. Contribuțiile sale în cercetare au fost recunoscute si publicate la nivel internațional de către experți în domeniu precum Profesorul Philip Quirke, precum și prin numeroase publicații ca prim-autor în reviste de mare impact din SUA, Elveția și Marea Britanie.

Cu entuziasm și profesionalism, domnul doctor Livadaru se alătură acum echipei noastre medicale ProLife Bârlad, exprimându-și dorința dezvoltării unei colaborări eficiente cu cadrele medicale. Dumnealui aduce in folosul pacientilor o nouă energie și viziune diagnostică prin oferirea accesului pacienților din județul Vaslui la servicii imagistice de înaltă performanță prin contract cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate la ProLife Bârlad.

Caracterul omului Cristian Livadaru, empatia față de pacienți a medicului Cristian Livadaru precum și aplicarea celor mai noi tehnologii și protocoale din radiologie in activitatea curentă au fost trăsăturile principale care au determinat integrarea rapidă si compatibilitatea cu colectivul ProLife Medical Bârlad.

Îi uram bun venit doctorului Cristian Livadaru și asigurăm pacienții clinicii ProLife că vor beneficia de servicii medicale imagistice la cel mai ridicat nivel si că aceste servicii sunt decontate de Casa de Asigurari de Sănătate Vaslui!

Partajează asta:

Sursa: https://estnews.ro/2024/04/24/prolife-medical-isi-intareste-echipa-cu-un-expert-in-radiologie-doctor-in-medicina/

Ultimă oră

Același autor