fbpx
1.8 C
Vaslui
sâmbătă, 3 decembrie, 2022

Proiectele PNL pentru modernizarea Vasluiului continuă!

Tudor Polak, președintele Organizației Municipale PNL Vaslui și candidat al partidului la Camera Deputaților, reînnoiește și nunațează angajamentele luate de PNL în campania electorală pentru Alegerile Locale din data de 27 septembrie, când a candidat la funcția de primar al municipiului Vaslui.

Loading...

”În campania electorală pentru alegerile locale, în calitate de candidat PNL la funcția de primar al municipiului Vaslui, am pus accentul pe o serie de obiective obligatoriu de îndeplinit. Acestea au fost și sunt, în continuare, o mai mare deschidere față de cetățeni, prin urmare, o nouă abordare a relației cu locuitorii municipiului Vaslui, și continuarea și accelerarea procesului de digitalizare. Le-am cerut cetățenilor să aibă încredere în viziunea PNL, să creadă că Vasluiul merită să aibă un viitor. Rezultatul alegerilor locale ne îndreptățește să credem că Vasluiul poate avea un viitor! Și, cu siguranță, va avea, grație politicilor publice pe care noua majoritate din Consiliul Local Vaslui, asigurată de PNL și Alianța USR PLUS, le va implementa. PNL, prin viceprimarul Lucian Braniște, va fi garantul aducerii la îndeplinire a obiectivelor pe care le-am fixat.

Vorbim de o mai mare deschidere față de cetățeni. Da, este momentul ca vocea vasluienilor să se facă mai bine auzită în Primăria și Consiliul local. Asta înseamnă că ”circuitele” tradiționale dintre ”nevoi” și ”măsuri” vor fi scurtate și curățate de intermediari. De asemenea, ne propunem să continuăm accelerat procesul de digitalizare, de simplificare și modernizare a interacțiunii dintre cetățean și autoritatea publică locală.

Vă asigur că voi urmări îndeplinirea aceste obiective atât ca președinte al Organizației Municipale PNL Vaslui, cât și în calitate de deputat!” – Tudor Polak, candidat PNL Vaslui la Camera Deputaților

- Advertisement -
Loading...

Social Media

11,902FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
13CititoriConectați-vă

Robo Știri