Primarul Vasile Novac, gazda perfectă: Bătrânii din Ivănești, sărbătoriți de autoritățile locale

0

Persoanele vârstnice din comuna Ivănești s-au întâlnit la Centrul Cultural pentru a-și marca Ziua Internațională.

Loading...

Petrecerea dată în cinstea bunicilor din Ivănești cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice a fost organizată de primărie ca o dovadă a prețuirii sincere și a respectului pe care autoritățile locale le datorează pentru contribuția la dezvoltarea comunității.
Sfidând anii ce le-au albit tâmplele, aproape 200 de pensionari prezenți la eveniment au arătat că știu să se distreze.
”Mă uit cu admirație la oamenii cu vârste respectabile, care au adunat o experiență de viață bogată. Nu au trăit vremuri bune, unii au cunoscut războiul, alții restricțiile din perioada comunistă. Nici vremurile în care trăim nu sunt foarte bune, dar persoanele vârstnice au avut tăria și înțelepciunea să treacă demn peste toate greutățile”, a declarat primarul Vasile Novac.
Edilul le-a mulțumit celor prezenți pentru tot ceea ce au făcut în viață, apoi le-a oferit un spectacol artistic de înaltă ținută, susținut de Ansamblul ”Hora Ivăneștenilor” – un proiect de succes inițiat de primar, copiii fiind șlefuiți de maestrul coregraf Gigi Ilașcu și cunoscuta solistă de muzică populară Silvia Ene.
”Atât timp cât voi fi la primărie, voi fi un susținător al talentelor locale, al actului cultural. Îmi doresc tare mult ca ansamblul să devină cunoscut și pe plan național, să fie unul aproape profesionist. Un prim pas a fost făcut prin participarea la festivalul Gheorghe Cucu, de la Puiești, unde a primit aprecierile juriului”, a mai spus Vasile Novac.
Edilul din Ivănești nu a uitat cele zece perechi din comună care au împlinit cinci decenii de căsnicie, toate fiind felicitate și recompensate pentru ”nunta de aur”.

Sursa: http://obiectivvaslui.ro/primarul-vasile-novac-gazda-perfecta-batranii-din-ivanesti-sarbatoriti-de-autoritatile-locale/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.