12 C
Vaslui
9 mai, 2024

Premieră la Bârlad! De Ziua Tineretului, intrare gratuită la cinema!

De către

1 mai 2023

Pentru prima dată, Bârladul va sărbători Ziua Națională a Tineretului, marcată anual pe 2 mai, invitându-i pe tineri la două proiecții cinematografice gratuite. Inițiativa îi aparține viceprimarului Ana-Maria Vintilă, care consideră că, în acest fel, îi va stimula pe tineri să socializeze mai mult. De gratuitate vor putea beneficia nu doar bârlădenii, ci și cei care vor veni din împrejurimi.

Astfel, potrivit programului publicat de Cinematograful „Victoria” pentru săptămâna 28 aprilie – 4 mai, în ziua de 2 mai vor rula două filme. Este vorba despre „Asistentul vampirului Renfield”, o comedie fantastică cu tentă horror, avându-l pe Nicholas Cage în rolul Contelui Dracula, ce va fi proiectat de la ora 18.30, și „Demonul din adâncuri” („The Black Demon: Megalodon”), un film de acțiune / thriller / dramă, în care joacă Josh Lucas, Fernanda Urrejola și Julio Cesar Cedillo, ce va fi proiectat începând cu ora 20.30.

„Am propus introducerea de proiecții de film pentru tineri la Cinematograful «Victoria» în programul activităților cultural-artistice aferente lunii mai. Astfel, de Ziua Națională a Tineretului, sărbătorită pe 2 mai, la Cinema «Victoria», intrarea este gratuită la filmele care vor rula începând cu ora 18.30. Mersul la cinema reprezintă o experiență socială plăcută, iar marti, 2 mai, tinerii au ocazia să vizioneze filme la sala «Victoria», începând cu ora 18.30”, a transmis viceprimarul USR Ana-Maria Vintilă.

Sursa: http://www.monitoruldevaslui.ro/2023/05/premiera-la-barlad-de-ziua-tineretului-intrare-gratuita-la-cinema/

Ultimă oră

Același autor