7.2 C
Vaslui
18 aprilie, 2024

Q.E.D.: Nelu Tătaru a reușit să-și impună fratele la șefia ISU. Deocamdată la Vaslui

11:31, 13 iulie 2020

În data de 24 mai am dezvăluit în ziarul Curentul că ministrul Sănătății vrea să îl împingă pe fratele său, Niculae Tătaru (foto dreapta), la șefia ISU făcând presiuni asupra actualului șef să demisioneze. Publicarea articolului „

”, a făcut ca presiunea lui Tătaru să scadă iar cumătru-său, Lucian Timofticiuc a demisionat din funcția de consilier la Ministerul Sănătății.

Dar de marți, 14 iulie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” Vaslui, va avea un nou șef în persoana colonelului Niculae Tătaru. Asta după ce actualului inspector șef, col. Ciprian Mihai Mitrea îi expiră perioada de împuternicire. Anunțul a fost făcut chiar de către acesta. “Astăzi, 13 iulie 2020, se finalizează perioada de împuternicire a subsemnatului pe funcția de inspector șef la ISU Vaslui. Începând cu data de 14 iulie 2020 voi reveni pe funcția de prim-adjunct al inspectorului șef la ISU Neamț, cu aceeași dată pe funcția de inspector șef la ISU Vaslui fiind împuternicit prim-adjunctul col. Tătaru Niculae, pentru o perioadă de șase luni.” Colonelul Mihai Ciprian Mitrea a fost împuternicit pe 14 ianuarie inspector șef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgență „Podul Înalt” Vaslui după ce fostului șef, colonelul Blagoci Ghiorghe i s-a retras certificatul ORNISS (Oficiul Registrului National al Informatiile Secrete de Stat), act imperios necesar pentru deținerea funcției de conducere.

Uns inspector șef local, Niculae Tătaru va fi în pole position pentru locul Inspectorului General al ISU, Dan Paul Iamandi, care împlinește în luna august 53 de ani adică numai bun de pensionat.

Sursa: https://www.curentul.info/dezvaluiri/q-e-d-nelu-tataru-a-reusit-sa-si-impuna-fratele-la-sefia-isu-deocamdata-la-vaslui/

Ultimă oră

Același autor