11.3 C
Vaslui
29 martie, 2024

Polițiștii din Vaslui au oprit un tractorist fără lumini și numere și au descoperit că era și beat

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Oşeşti, judeţul Vaslui, a fost trimis în arest preventiv la domiciliu după ce a fost prins de poliţişti conducând un tractor, deşi se afla în stare avansată de ebrietate.

Tractoristul a fost oprit de poliţişti cu ocazia unui control, deoarece circula fără a avea în funcţiune surse de iluminare şi fără plăcuţă cu număr de înregistrare, scrie Agerpres.

„Întrucât conducătorului tractorului agricol emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Vaslui pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de acesta a fost dispusă măsura sancţionării contravenţionale, pentru comiterea a trei abateri, cu amendă în cuantum total de 1.450 lei. Poliţiştii rutieri vasluieni l-au reţinut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, instanţă de judecată care a dispus măsura arestării preventive la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile”, se precizează într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili întreaga activitate infracţională a bărbatului.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politistii-din-vaslui-au-oprit-un-tractorist-fara-lumini-si-numere-si-au-descoperit-ca-era-si-beat-2270513

Ultimă oră

Același autor