fbpx
1.8 C
Vaslui
sâmbătă, 3 decembrie, 2022

”PNL pune în slujba țării instrumentele de lucru ale viitorului!”

Tudor Polak, candidatul PNL Vaslui la Camera Deputaților, este convins că perspectivele de dezvoltare a țării noastre sunt bune, cu atât mai mult cu cât, la elaborarea Programului de guvernare al PNL pentru perioada 2021 – 2024 au contribuit peste 470 de specialiști de marcă. ”Soluțiile PNL se bucură de încrederea autorităţilor europene, care au pus la dispoziţia ţării noastre peste 80 miliarde de euro”, a subliniat secretarul de stat în Ministerul Muncii.

Loading...

În perioada 2021-2024, Partidul Național Liberal va investi în măsuri de sprijin pentru perioada post-pandemie, prin utilizarea fondurilor europene și a fondurilor provenite prin intermediul Programului SURE.

”Primul pas este eficientizarea politicii de ocupare a forței de muncă prin servicii competitive, accesibilitate sporită pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, accesibilitate pentru persoanele cu dizabilități și pentru românii din diaspora, care își doresc să revină și să muncească în țară. De asemenea, se va urmări îmbunătățirea competențelor și creșterea productivității muncii prin formarea continuă a angajaților, se va descuraja obținerea ajutoarelor sociale în cazul personelor apte de muncă, acestea fiind sistate – pentru persoanele care refuză ofertele de muncă. Nu în ultimul rând, pentru a simplifica și eficientiza relațiile de muncă, se va putea utiliza semnătura electronică, un pas important pentru procesul de digitalizare care va ridica serviciile din România la standardele europene”, a declarant Tudor Polak, secretar de stat în Ministerul Muncii, candidatul PNL Vaslui la Camera Deputaților.

”Ca tânăr, ca părinte, ca om activ pe piața muncii, îmi doresc ca statul să îmi ofere toate condițiile să îmi pot desfășura în continuare activitatea aici, în țară. Pentru mine, ziua de 6 decembrie este momentul în care fac o alegere decisivă pentru viitorul meu – al nostru, al tuturor -, aici, în țară. Pe 6 decembrie, începem să punem în practică programul de dezvoltare a României. Soluțiile PNL se bucură de încrederea autorităţilor europene, care au pus la dispoziţia ţării noastre peste 80 miliarde de euro. Avem planul, avem suficienți bani, avem experiența celor mai bune practici internaționale, evident, adaptate la condițiile și nevoile româneşti. Iar dacă la cei peste 80 de miliarde de euro adăugăm și banii din Programul SURE, disponibilul financiar ajunge la 84 de miliarde de euro. Acestea sunt instrumentele de lucru ale viitorului, pe care le întărim cu dorința de a munci și de a oferi un viitor copiilor noștri!”, a mai spus Tudor Polak, candidatul PNL Vaslui la Camera Deputaților.

- Advertisement -
Loading...

Social Media

11,902FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
13CititoriConectați-vă

Robo Știri