PMP, singurul partid capabil de opoziție

0

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=fyyZOsAXsyg[/embedyt]Pe când PNL își dovedește slăbiciunile nefiind capabil să coalizeze dreapta și să facă opoziție PSD, PMP își consolidează poziția în țară și în județ. Marcel Gangu, liderul PMP din municipiul Vaslui, spune că partidul său este „pe calea bună”.

Loading...

„PSD, câștigătorul alegerilor din 2016, care a făcut guvernul, a depus o moțiune de cenzură pentru înlocuirea propriului guvern, o situație cum nu s-a mai întâlnit în România. Au fost aleși pe un program mincinos care nu are acoperire nici financiară, nici economică. PNL are în acest moment un lider mai învechit și nu reușește să se impună ca principal partid de opoziție în Parlament. Domnul Orban nu va reuși să coaguleze dreapta. Până la următoarele greșeli ale sale, PSD nu va avea opoziție din partea PNL”. Aceasta a fost scurta analiză pe care Marcel Gangu, președintele Organizației Municipale Vaslui a PMP, a făcut-o asupra scenei politice românești, vineri, în debutul unei conferințe de presă de după ședința Comitetului Executiv Local al partidului.

„PMP încearcă și reușește, în mare măsură, să-și concolideze poziția în teritoriu și în țară”, a mai spus Gangu, care a arătat că acest lucru se întâmplă și prin activitatea parlamentară a deputatului Corneliu Bichineț, liderul județean al partidului, cu numeroasele sale intervenții și inițiative legislative în favoarea județului.

„Suntem în organizare și dezvoltare permanentă”, a mai spus Gangu, artătând că, prin dinamica sa, partidul este „pe calea bună”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.