de Mihaela NICULESCU

Loading...

Cinematografului “Victoria” îi trebuie o nouă strategie de marketing pentru a-și atrage clienții. Asta după ce s-a constatat că numărul celor care vin să vizioneze filme în sala de cinema nu este unul atât de mare încât să îi asigure profitul estimat la inaugurarea cinematografului.

Banii care se strâng nu acoperă nici pe departe investițiile și angajarea de personal, total insuficient la această oră. Conducerea cinematografului a stat, s-a gândit, a analizat și a hotărât ca în cel mai scurt timp să vină pe piață cu o serie de oferte, pe care le consideră avantajoase.

Marțea, de exemplu, s-au gândit la o ofertă pentru grupuri de elevi, intitulând-o “Hai cu gașca la film”. Cei veniți cu grupul la cinematograf să vizioneze filme 3D marțea de la orele 10 sau 12 vor plăti doar 10 lei pentru bilet, preț în care sunt incluși ochelarii, față de 16 lei cât este acum, fără ochelari. Miercurea, bârlădenii vor putea beneficia de o reducere semnificativă la toate filmele din zi. Două persoane vor plăti prețul unui singur bilet. Joia, se vrea a fi seara fetelor. Pe parcursul serii doamnele și domnișoarele vor avea o reducere la produsele cumpărate de la bar, reducere care deocamdată nu s-a stabilit, urmând ca procentul să fie negociat cu distribuitorii de produse. Sâmbătă, Cinematograful “Victoria” va veni cu o ofertă excepțională pentru iubitorii filmelor de artă. Aceștia vor putea viziona de la ora 10, în sala mică a cinematografului, filme de artă doar cu 5 lei.

comments

Sursa: http://estnews.ro/2017/10/04/pentru-ca-nu-suficienti-clienti-conducerea-cinematografului-victoria-din-barlad-vrea-sa-aplice-o-noua-strategie/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.