Plenul Consiliului Superior al Magistraturii urmează să ia în discuție miercuri cererile de pensionare din magistratură depuse de 45 de procurori și judecători.

Loading...

Potrivit ordinii de zi a Plenului publicată site-ului CSM, este vorba de 19 procurori și 26 de judecători care doresc să iasă la pensie.

Printre aceștia se află Emanuel Albu — judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, Gheorghe Stoica — procuror la DIICOT, Minodora Vladu — procuror la DNA, Gheorghe Covei — procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, dar și Lidia Barac — fost secretar de stat la Ministerul Justiției, în prezent judecător la Curtea de Apel Timișoara.

Oficiali din CSM au declarat pentru AGERPRES că magistrații nu au invocat motive în cererile de pensionare. Solicitările urmează să fie trimise președintelui Klaus Iohannis, care, potrivit legii, semnează decretele de pensionare a magistraților.

sursa:

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/pensionari-pe-banda-rulanta-in-justi%c8%9bie-csm-se-reune%c8%99te-pentru-a-aviza-45-de-cereri-de-pensionare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.