Penitenciarul Vaslui are un șef nou, venit de la Iași, după ce fostul director Eusebio Brânză a ieșit la pensie. Vasile Doroftei, cel care a preluat interimar funcția de conducere, a fost șeful Șeful Serviciului Siguranța Deținerii dim cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranță Iași.

Loading...

Schimbare la vârful conducerii Penitenciarului Vaslui. Directorul Eusebio Brânză, cel care ocupa funcția de director în urma unui concurs organizat în primăvara lui 2012, a ieșit la pensie. În consecință, Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a trebuit să rezolve problema și a numit un angajat din sistem la conducerea unității vasluiene de detenție. Așa cum s-a mai întâmplat și în trecut, la cârma Penitenciarului Vaslui a fost împuternicit un ofițer din alt județ, respectiv de la Iași. Astfel, Vasile Doroftei a preluat funcția de director interimar din postura de șef Serviciu Siguranța Deținerii din cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranță Iași. Noul conducător al activității pușcăriei vasluiene, în care sunt încarcerați aproximativ 1.000 de deținuți, va fi pe post până la organizarea unui concurs de către ANP și, evident, câștigarea funcției de către cineva. (Ionuț PREDA)

comments

Sursa: http://estnews.ro/2017/10/27/gata-penitenciarul-vaslui-un-sef-nou-venit-de-la-iasi-dupa-pensionarea-lui-eusebio-branza/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.